15 de juny 2016

Expo "The art of the brick" a la Cúpula Arenas

S'ha de reconéixer que l'entrada era una mica careta, i més si hi volies anar en cap de setmana perquè no t'encaixava cap altre horari. Però bueno, petit caprici i no fem llenya de l'arbre caigut, que al cap i a la fi no tinc vicis i visc sempre en plan low cost.

The art of the brick, una expo amb LEGO

I és que si la CNN diu que és una de les 10 exposicions que s'han de veure, no seré jo qui ho contradigui. I curiosament quan a l'estiu vam estar pels EEUU ja la vam veure anunciada a una de les ciutats... (no sé si Philadelphia) però al final l'he acabat veient a BCN, com ha de ser ;-)
La expo ha estat a la ciutat durant tres mesos, i va finalitzar fa pocs dies. Si us l'heu perdut, aquí van algunes fotos:


Treia aigua per la boca


Potser la més representativa de totes, la que dóna imatge i sentit a la expo

I és que l'autor, Nathan Sawaya, és un home que de petit jugava molt amb Lego i ja de gran, després d'haver guanyat pasta fent no sé quins negocis de corbata, va decidir deixar-ho tot i dedicar-se a això. Obviament s'ha de tenir diners per començar a fer algo així, però aviat li va sortir a compte i es va començar a fer molt famós. I a la gent de LEGO, clar, li va molt bé. 

A mi m'agrada perquè sempre he sigut molt de Lego. A casa teníem una caixa vermella plena de peces i amb ma germana sempre jugàvem.També hi havia quadres plans amb una mica de relleu:
 I fins i tot un dinousare de 80.000 peces:
De cada obra se'ns deia el nombre total de peces i el temps de dedicació. Segons els tríptics, les 100 obres que es mosten sumen més o menys un milió de peces de lego. (Jo crec que en són moltes més).

3 comentaris:

XeXu ha dit...

He vist alguna exposició de Lego, i la veritat és que es poden fer coses espectaculars. Si ho haguessis dit amb una mica més de temps potser hagués buscat algun moment per anar-hi, pinta que de prop ha de valer el preu que facin pagar per veure-la.

Anònim ha dit...

Segurament si hagués tingut un preu més accessible hi hagués anat, però sóc un rata. A més, ja he estat a Legoland (el primer i original de Dinamarca) i millor no serà.

Eli Ramirez ha dit...

La expo estava molt bé, i entre setmana valia 4 o 5 euros menys (la llàstima es que jo no podia anar-hi entre setmana >_<)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails