20 de març 2016

Pel·lícules de la setmana: La teoría del todo / Cómo entrenar a tu dragón 2

20 dies sense actualitzar el blog ja comença a ser massa ^^! Ha sigut un mes una mica frenètic, però sembla que la cosa ja comença a calmar-se. Aprofitaré per posar el trasto aquest una mica al dia.

Fa un parell de setmanes que tinc lo del Yomvi aquest de Movistar. I eh, està prou bé. Hem pillat el pack películas i la llista de pelis que vull veure s'ha incrementat bastant. Una d'elles és una que tenia moltes ganes de veure: LA TEORÍA DEL TODO. També, però, he vist recentment la segona part de CÓMO ENTRENAR A TU DRAGÓN, una peli d'animació molt maca que ja em va captivar a la seva primera part.

The Theory of Everything (2014)

Hi ha dues pelis que aquest any m'han agradat molt. I casualment protagonitzades pel mateix actor, l'Eddie Redmayne. Fa poc vaig veure La chica danesa i ara aquesta més antiga i oh, molt bona! no m'extranya que guanyés l'Oscar, ho peta molt.
Suposo que no té massa sentit explicar l'argument perquè a aquestes alçades tothom ho deu saber: és la història de l'Stephen Hawking... però des d'un punt de vista més íntim i personal: la seva relación amb la Jane, la que va ser la seva primera dona i amb qui ara comparteixen amistat i néts.


La parella es va conéixer a Cambridge a principis dels 60 i van estar molt units durant 25 anys, fins que es van separar (amistosament i per diverses raons). La pel·lícula també ens permet veure els inicis de la malaltia, quan li van diagnosticar i quina era l'esperança de vida. Li van dir que li quedaven uns dos anys de vida i mireu-lo, encara està batallant. Tot un exemple de superació i lluita constant.
Ell fa un súper-paper, de veritat. 

Cómo entrenar a tu dragón 2 (2014)

Com que és una segona part, no recomano que la mireu fins que no hagueu vist la primera, :-).
En aquesta ocasió, l'acció es situa cinc anys després del punt i final de la primera part. Tots els personatges s'han fet una mica més grans, i els dracs segueixen vivint tranquilament amb ells, sentint-se ben cuidats i formant part de la comunitat. De fet, l'esport de moda és la cursa de dracs.
L'Hipo (en Singlot) comença a tenir ja edat per convertir-se en líder del grup, però ell no es sent preparat i tampoc veu que aquest càrrec hagi de ser per ell, tot i ser el fill de l'actual líder i tractar-se d'un càrrec hereditari. A tot això se li suma que hi ha una gent dolenta que vol atrapar dragons i, per més inri, descobreixen una mena de "paradís de dracs" que li portarà al Singlot més d'una sorpresa... 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails