13 de febrer 2016

Restaurant de la setmana: Angus + Carnaval

Quan arriba Carnaval, cada ovella al seu corral! (ai no, això és per Nadal, oi? ;-D). Bé, per Carnaval també: el carnaval, si puc, m'agrada passar-lo a Lloret. La rua, que forma part de lo que es denomina com a "Carnaval Costa Brava Sud" és maca i té una participació molt alta, i normalment també després quedo amb gent per sopar i hi anem disfressats, cosa que dóna una mica d'ambientillo.

Les disfresses normalment les comprem, no ens compliquem gaire la vida. Ara fa un parell o tres d'anys vam agafar uns de pingüins, i a banda de sortir a sopar també ens vam animar per participar a lo de "Disfresses al carrer", I VAM GUANYAR EL SEGON PREMI :-)


i bé, aquest any hem anat de pollastres. No hem fet lo de les disfresses al carrer, això no, però bueno. Un altre any serà. El que sí que vam fer és lo de sopar fora, i vam triar un restaurant lloretenc al qual cap de nosaltres hi havia estat encara: l'ANGUS. Es rollo american way of life


Vamos, el típic lloc per menjar hamburgueses amb ketchup i blat de moro.
Vam quedar contents (potser l'únic fallo és que són una mica lents...). El menjar estava molt bo i anaven també disfressats, cosa que transmet bon rollo. A més, el local és molt bonic, molt americà. Total, un bon lloc per anar a sopar amb amics i que no t'ho deixes el sou (els preus són correctes).

Val, i ara la foto de grup, els pollitos en acció. Bé, o gallines.


Vam abaixar el cap perquè es veiés bé la part superior de la disfressa. :-) Jo sóc la que està al final a l'esquerra, la que té la cresta caiguda ¬_¬

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails