10 de febrer 2016

Dibuixant per aquí i per allà

No m'agrada tenir un blog i tenir-lo abandonat, em fa una mica de pena. ^_^ ...El que passa és que una de les feines que faig darrerament és redactar articles per a blogs "ajenos". És a dir, part de la meva jornada laboral consisteix en crear contingut per a clients que volen articles per als seus blogs, el que significa que potser al llarg del dia acabo escrivint una mitjana de 12-15 articles d'entre 500 i 700 paraules i quan arriba el torn d'actualitzar el meu, desisteixo. I en el fons sempre hi ha cosetes per explicar, coses que bàsicament importen potser a poca gent però que m'havia acostumat a compartir-les en aquest espai. :-)

El cas és que darrerament estic dibuixant bastant. M'ho vaig proposar com a objectiu 2016 i ho estic acomplint amb escreix, o almenys a mi m'ho sembla. La culpa, bàsicament, és del curs d'Edicions Personals i Enquadernacions, de l'Ignasi Blanch i el Jan Barceló. Un curs anual del qual estic disfrutant molt i també aprenent un munt. 

Per exemple, he reconvertit un còmic que tenia per fer-lo en plan mini-publicació


He estat aprofitant per fer-me un facebook només per dibuixos i un Instagram
I una de les coses que més m'ha agradat fer ha sigut una petita exposició personal a la biblioteca de l'Escola Suissa de Barcelona: (lo de sota és la entrada a la biblio i lo de dalt són tres fotos de tres racons de paret). Va de contes populars


I vull agraïr a l'Anita, la bibliotecària, per oferir-me aquest espai i oportunitat. La veritat és que m'ho havia proposat fa ja bastants mesos, però millor que s'hagués posposat, així la expo encara hi serà per Sant Jordi ^^. Estarà allà uns dos mesos i mig.

I res, seguir dibuixant! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails