23 de gener 2016

Restaurant de la setmana: El Nacional

Feia temps que tenia ganes d'anar a El Nacional per curiositat, ja que tenia amics que hi havien anat i n'havia vist bastanta publicitat. 


I bé, està bé. Sobretot l'espai: és lo millor. És molt gran i està separat amb quatre ambients (quatre restaurants en un) on hi caben 700 persones. És un lloc així amb història que ha sigut diverses coses al llarg de la seva vida. Des de 1889 ha sigut un teatre, una fàbrica de tints, un concessionari de cotxes... i fins i tot un parking, que ha sigut la seva última personalitat fins que l'han convertit en el restaurant que és ara.

És molt bonic per dins: hi ha molt de vidre i molta llum. Mireu algunes imatges de Google (les meves del mòbil van sortir una mica malament)Els espais són 4:
  • La Paradeta - entrepans, coques i menjar lleuger
  • La Tapería - espai de tapes
  • La Llotja - on hi ha peix fresc que pots comprar allà mateix i te'l poden oferir al forn, a la brasa, al vapor, fregit  o a la planxa
  • La Braseria - molta carn
També hi ha quatre barres al passadís central (vins, còctels, cerveses...).
Nosaltres vam optar per la taperia. Pots escollir de carta, però també els cambrers van passant amb diferents tapes a les mans i van cridant per si algú la vol. 

No és del tot barat, però es menja prou bé. Com que la gràcia és el local, si voleu podeu entrar a xafardejar i tornar a sortir. Al ser un restaurant així múltiple, no passa res si entres a mirar i després te'n vas. I ah! no deixeu d'anar als lavabos, que són molt bonics.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails