08 de novembre 2015

Pel·lícula de la setmana: Regresión

Regresión és................ una d'aquelles pel·lícules de diumenge tarda. O sigui, no mata.

Tenia ganes de veure-la perque se'n parlava bastant, però vaja, que amb tantes pelis bones que hi ha al cinema jo no recomanaria gastar-se els diners en aquesta (i més tenint en compte que el cine és caríssim).

Ara, cal dir una cosa: surt l'Ethan Hawke, que això sempre és un bon motiu per veure una pel·lícula en pantalla gran. I també surt l'Hermione, perdó, la Emma Watson.

Regresión està basada en fets reals. Inspirada en fets reals vaja, que no vol dir que sigui aquest en concret sinó que es van donar casos similars. Cap als anys 90, a Estats Units, es van donar molts casos de misses satàniques i tal. La pel·lícula va d'això (dir més seria fer spoilers). Bé, d'això i del mètode psicològic de "regressió" per a la recuperació de records.

Apa us deixo el trailer (que fa despertar l'interès, sens dubte!)


Nota Eli = 5 pelat
Mitjana Filmaffinity = 5,6

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Rarament trobaràs bona una peli si al filmaffinity no arriba al 6, o el més important, si les teves ànimes bessones no passen del 6. Per cert, tens usuari?

Eli Ramirez ha dit...

jejeje cert.

Si! el meu user és eliramirez82.
Però crec que, pel que has comentat alguna vegada aquí al blog, no crec que siguem gaire "ànimes bessones" XD

Anònim ha dit...

Puntues molt alt! Com pot ser la teva mitja de puntuació un 7?! Si tens més pelis amb un 8 que amb un 7! I gairebé les mateixes de 8 que amb 6! no saps fer una distribució normal?

Eli Ramirez ha dit...

jajajaja no sé, no m'hi he fixat mai!!! :)

m'has agregat? no ho sé veure!!! (confesso que no hi entenc massa, de filmaffinity!!)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails