12 d’octubre 2015

Jornada sobre Concept art al Cosmocaixa

Dissabte vaig participar en una activitat que vaig trobar força interessant: una jornada sobre concept art. (definició Wikipedia: Arte conceptual es una forma de ilustración usados para transmitir una idea para su uso en (pero no limitado a) las películas, los videojuegos, la animación, o libros de historietas antes de su puesta en el producto final).
 
Per segon any, els de Il·lustraciència han fet el concurs "Ilustrafuturs", que consisteix en presentar dibuixos que responguin a la pregunta de "Com t'imagines la terra en un futur" o "Com seran les ciutats, la societat, la tecnologia, la població o el medi ambient a l'any 2100".

Bé, al concurs no hi vaig pas participar perquè hi ha MOLT DE NIVELL (després poso algunes imatges) però el taller era obert a tothom per explicar una mica en que consisteix l'art conceptual i a part es feia una visita guiada a la exposició "Experiment any 2100. Que ens espera a la terra del futur?"
Per tant amb unes companyes de classe d'il·lustració ens hi vam apuntar. L'exposició em va agradar força (curteta però amb força informació: mida justa) i després la masterclass/taller a càrrec de Santi Casas de l'Escola Joso també va ser molt profitosa.

Un parell de fotos de l'exposició:
 
Grans frases... "la televisió no durarà, és un èxit passatger"

Relació de la població al món i els recursos disponibles
Aquí algunes fotos del taller:

Santi Casas
Alguns esboços


Aquí tots aplicats fent els exercicis


Aquests són dos exemples d'obres que s'han presentat. Un és un dels tres guanyadors i l'altre, finalista:

"Ese mundo extaño" - Alejando Olmedo Nieto

"Visita al museo" - Elena Carrillo Segura

... i un clàssic del CosmoCaixa: el bosc inundat!2 comentaris:

Anònim ha dit...

2100, mmmm començaré a tenir una edat venerable en aquest any xD

Eli Ramirez ha dit...

jejejejeje som inmortals!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails