04 de juliol 2015

Restaurant de la setmana: Cucut Biz & Bar

El local que comento aquesta setmana no és ben bé un restaurant: és un bar d'aquests de barri on pots anar a esmorzar o berenar, pots anar a sopar unes tapes, pots fer sopars de grup o bé pots quedar-te a la terrassa prenent algo ara que s'acosta el bon temps. 

Està situat al barri d'Hostafrancs, just al carrer del darrera del mercat.
Jo no el coneixia i potser no hi hagués entrat mai (no per res, eh!) però dóna la casualitat que una companya d'il·lustració (Esther Voltà) està ara mateix exposant els seus quadres a les parets del local i va ser motiu suficent per fer-hi el sopar de "germanor" que posava punt i final al curs que hem compartit aquest any (Il·lustració Taller II, Escola de la Dona).

El sopar va consistir en un "menú de grup"


Era un preu fix en el qual hi entraven dos begudes i un munt de tapetes variades com ara patates amb salsa, formatges, embotits, ... bé no sé. Rollo tapetes.

Lo bo és que tenen una sala separada del restaurant normal, cosa que fa que sigui molt ptàctic per als grups perquè així poden fer soroll i estar en un entorn més familiar. Aquesta sala disposa de tele i música, de manera que s'hi poden veure partits, es pot posar música o fins i tot s0hi pot enganxar una videoconsola i jugar a algun joc social (com ara el Singstar jeje).

I això és tot. Vam estar-hi bé. Força agradable!
Pàgina web: http://www.cucutgourmet.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails