10 de juliol 2015

El valor de les biblioteques públiques a la societat

S'ha fet pública la versió completa del document "El valor de les biblioteques públiques a la societat: el cas de la Xarxa de Biblioteques Municipals".

Es tracta d'un document (que podeu consultar aquí en la seva versió completa al català) que permet fer-se una mica a la idea de tot el que fan les biblioteques per contribuir a crear una societat millor, i per tant, tenir material per demostrar el valor que generen.

Copio:

La Gerència de Serveis de Biblioteques (GSB) treballa per conèixer la capacitat de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona de generar valor a la ciutadania i també per dotar-les d'eines que els permetin potenciar el seu valor social i econòmic. En aquest marc d'actuació, la GSB conjuntament amb la Direcció d'Estudis i Prospectiva (ara Servei de Planificació i Avaluació) de la Diputació de Barcelona han portat a terme aquest estudi. 

Per dur a terme aquest estudi, la GSB va comptar també amb tres tallers on hi han participar 30 professionals i on es van debatre diferents àmbits repartits en quatre eixos: Eix cultural, Eix social, Eix econòmic i Eix educatiu-informatiu (jo estava en aquest últim grup)

Imatge del taller


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails