17 de maig 2015

Pel·lícula de la setmana: Mamá (2013)

No acostumo gaire a veure "La gran pel·lícula" de Tv3 dels divendres nit, però aquesta em va cridar l'atenció. I això que no sóc gaire seguidora de les pel·lícules de por (/ensurts). Bé, no sé. Potser el fet que sortís en Jamie Lannister com a un dels protagonistes també em va cridar l'atenció, hehe.La peli gira al voltant de dues nenes petites que han viscut soles durant cinc anys al mig del bosc. Bé, en realitat soles-soles.... no. Pràcticament soles. Amb una cosa rara rodant per allà, una figura a les quals elles anomenen "Mama" ( i d'aquí el títol) :-)

El cas és que les nenes són orfes i durant aquests cinc anys el germà bessó del pare les ha estat buscant... fins que aconsegueixen trobar-les. I llavors, bé, se les emporten a viure amb ells.

Ja us podeu imaginar una mica: segueix el patró bàsic de les pelis de por: una casa força aïllada, poca relació amb la gent, coses rares que veus que passen per la casa... i etc. Vamos, que en el fons pensava que faria més por, però no en fa, és una peli més aviat de sustos. Té algun ensurt interessant i algunes parts de neguit, però res que no eviti que puguis dormir plàcidament un cop acaba el film.

Està bé, però no és una gran gran pel·lícula. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La Eli ja s'ha fet gran i es valenta :P

Eli Ramirez ha dit...

jejeje siii jajajajajaja

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails