07 de març 2015

Restaurant de la setmana: La Cantina Mexicana

Dimarts va ser Sant Medir, i això només pot significar una cosa: CARMELS! :-) 
No sé si hi heu anat mai. En realitat la història és llarga i la celebració és molt més que una llençada de dolços, eh! però és que lo dels caramels és impressionant si no has anat mai, perquè en tiren MOLTS. MOLTÍSSIMS.

Passen diferents entitats i grups varis en carros i cavalls i van llençant. Amb una mica de sort et toca una piruleta o incús on "palote", però van molt buscats. :-)


Lo pitjor de tot és el que passa al final de tot, que la gent busca pel terra les restes dels caramels no recollits però clar, es barregen amb les tifes dels cavalls, jajajaja. #ecs

Bé, a lo que anava. Un cop va acabar la desfilada i ens vam omplir les butxaques, vam tornar cap al barri i pel camí vam sopar a LA CANTINA MEXICANA, ubicada al carrer valència 427 (més o menys a l'alçada de Sagrada Família, una mica més cap allà).

Les estovalles de paper, lo más:

Tot i que al principi no ho havia llegit bé, jajaja
Vaig dubtar que agafar (quan t'acostumes a certs mexicans i vas a un altre et despistes) però vaig fer molt bona tria! Oh que bo estava! una mena de tortitas petites (4) amb pollastre i formatge. El pollastre anava acompanyat amb ceba. Molt bo molt bo, de veritat. 

Pd. Són mexicans autèntics.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails