28 de novembre 2014

Polònia, el musical (La independència tenia un preu)

No sé si us agrada el Polònia. A mi sí! he de confessar que ha sigut una cosa que m'ha anat agradant més a mesura que passa el temps, i ara em fa ràbia quan no el puc veure, perquè amb tantes novetats diàries a nivell polític resulta una eina molt útil, hehe.

Bé, doncs aquesta gent (Minoria absoluta) ha fet un pas més i des de fa un parell de setmanes podeu veure al Teatre Poliorama el musical del Polònia, que de fet és un musical que està súper bé i que et fa riure tota l'estona.


L'obra està escrita per Jordi Galceran. Els protagonistes són els habituals: els diferents actors i actrius que interpreten més d'un paper per tal que sembli que hi participa molta més gent (el que passa darrera l'escenari deu ser un moviment constant de maquillatge i vestuari!).

L'argument és simple: el president, (interpretat pel gran Bruno Oro que ho clava) reuneix als polítics afins per mirar com aconseguir la independència. El que no compta, però, es que vindran alguns madrilenys a canviar una mica els plans... :-)

Vull destacar la gran escena ELS OUS SE'NS INFLARAN, que és interpretada pels actors imitant la Cançó dels Pirates (Mai i Cel - Les veles s'inflaran). Us deixo el vídeo, que val la pena:I dir, també, que el musical comença amb el millor número possible....  LES CATALINES! :-) (som les catalines les més sobiranistes que poguessiu a una escala trobaaaaaaaaaar) 

Amunt el Polònia.... i que duri!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails