20 d’agost 2014

Festes de Gràcia 2014

Aquests dies són les Festes de Gràcia, una de les festes més xules de la ciutat :-)
Com he fet altres anys en aquest blog, passo a penjar algunes fotos, així si no heu anat us en podeu fer a la idea (i si voleu anar espavileu, duren una setmana i van començar divendres passat!)

Abans de res diré que no tinc cap foto que valgui la pena del carrer guanyador, Verdi. Les que tinc són mogudes o fosques (van decorar el carrer com si fos la Selva) "Amazònia". Tampoc tinc fotos de toooots els carrers, o sigui que és només una selecció:

- Bollywood, la travesia de Sant Antoni. Era el primer any que participaven i han aconseguit un tercer premi, bravo! Estava molt ben aconseguit (es valoren varies coses: ambient, sostre, entrada al carrer, etc.)
- Alicia, Fraternitat de baix. Per mi, un dels millors (cinquè premi). Molt mono tot (i això que no sóc fan de l'Alícia). Ambientada en una Alicia totalment DISNEY, les figures estaven molt aconseguides. Us poso tres fotos:

- Progrezombie. El Carrer Progrés sempre s'ho curren un munt! (jo potser personalment trobo més guai aquest que Verdi). En tot cas s'han emportat un merescudíssim segon premi. A part, també han guanyat el premi a la millor portalada (veure quarta foto, simbolitzant l'entrada en un cementiri) i el premi al millor detall artístic. El carrer Progrés sempre fa coses de cine, l'any passat va fer un impresionant Jurassic Park i fa dos, Star Wars. Per mi són els millors! Visca el progrés :-)

 

- Per Tutatis! la Plaça de la Vila (plaça de l'ajuntament) estava decorada amb motius d'Astèrix. Molt ben fets (novè premi)

Per últim, deixant els carrers a banda, no volia finalitzar sense mencionar els balcons, que també participen a la festa!. Aquest en concret em va fer moltíssima gràcia (i el detall no es veu, però els noms dels medicaments eren tipu Aspigràcia, Gracietamol i coses així :-)
(pel que he vist ha guanyat el tercer premi en balcons)Més info:

  • Verdi guanya el concurs de carrers guarnits de Gràcia (BTV) http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/08/17/festa-major-gracia-guanyadors-concurs-guarniments-carrers-balcons-guarnits/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails