24 de maig 2014

Restaurant de la setmana: Bagua (Lloret)

L'altre dia vaig descobrir un restaurant genial a Lloret: Bagua

La cosa és que quan vaig a sopar fora estant a Lloret, sempre anem als mateixos llocs (bàsicament Pizzaiolo, Panxos, Dolce Vita..) i de vegades es descobreixen coses com  l'Orient Express, que sempre el veus i mai t'hi fixes, o el Bagua: un restaurant que queda fora del meu circuit caminador i que se m'havia passat per alt fins ara...!

Cuina d'autor i terrassa chill-out per un restaurant que busca trencar una mica el que ja de per sí ofereix la ciutat
Erem un grup d'unes 10 persones i teníem un menú ja mig tancat basat en una sèrie d'entrants i un segon a escollir entre dos carns o dos peixos.

Els entrants estaven boníssims. Vam començar per una mica de pà amb tomàquet clàssic i unes amanides. Després va arribar EL FORMATGE:


OOOOOOOOOOOH. Poques vegades trobes una taula de formatges amb formatges tots ells boníssims (al meu gust). N'hi havia un de molt suau amb un toc de fruits secs i pinya que si sabés on el vénen el compraria a tonelades (m'he d'informar).

Després van arribar coses com ous estrellats amb patates fregides i ah! això que veieu:


"Saquets" amb pera i formatge. Un plaer ^_^ 

I quan ja no ens entrava més menjar, van arribar els súper-segons. Lo meu era pollastre amb una salsa suau de ceps i no sé que més i una muntanyeta d'arròs blanc acompanyada de ceba caramelitzada.


Apa doncs. Si veniu a Lloret, ja sabeu on sopar!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cuac Cuac

Creo que eso queso (o similar) pudiera ser de la marca Goldessa; yo lo he visto expuesto en Mercadona y Lidl.

¡Bon appetit!

Alazos. Pato

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails