11 de maig 2014

La peli de la setmana: Silencio de amor

Aquesta setmana s'ha tancat un dels canals on feien cine 24 hores: la Sexta3. Entenc els motius pels quals era just tancar-los (se suposa que és perquè els van assignar a dit) però el que em sap greu es que no s'ofereixi una alternativa. Bé, ens queda el Paramount Channel -que ha canviat de freqüència- però trobo a faltar més canals de cine....!!!

El cas és que la Sexta3 va tancar la seva programació amb la millor opció possible: Cinema Paradiso. Una pel·lícula per estimar el cinema!


... i que té el final més fantàstic del món! (sóc incapaç de veure el final i no plorar) :-)
Magnífica BSO! 
 

Bé, no volia parlar de Cinema Paradiso sinó de Silencio de amor, una pel·lícula que vaig agafar de casualitat a la biblioteca i que no sabia de que anava però em va agradar el títol i la coberta XD

 
Tous les soleils (Silencio de amor) és una peli francesa de l'any 2011 dirigida per Philippe Claudel. El protagonista és Alessandro, un pofessor italià una mica trist que no sap com relacionar-se amb la seva filla Irina, que té 15 anys (la mare es va morir al poc de néixer la nena). Filla i pare viuen amb el germà d'ell, italià que es nega a retornar al seu país mentre Berlusconi segueixi al poder.

És una pel·lícula senzilla, tendre, amb algun toc d'humor però que bàsicament ens parla de la importància de cuidar-se un mateix i pensar de tant en tant en nosaltres mateixos.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails