24 d’abril 2014

Mapunto: blog, punts, festes i recompenses

Fa un parell de setmanes vaig anar a una "festa de bloggers" de Mapunto.


No sé si n'he parlat anteriorment, en tot cas ho faig ara: Mapunto és un blog col·laboratiu, una guia d'oci majoritàriament gratuït i de Barcelona.
La cosa funciona així: tu fas entrades de blog i a canvi reps punts. I llavors aquests punts els pots canviar per recompenses (productes, descomptes, entrades, tapes, copes...). I no cal tenir molts punts per aconseguir coses! Exemple: dues "margarites" a un restaurant mexicà, 15 punts. Amb una o dues entrades de blog realitzades ja es pot bescanviar.

Bé, el cas es que fa poc van fer una festa per a què els bloggers i simpatitzants ens coneguéssim (aprofitant també que fa poc han arribat als 1000 seguidors a Facebook)

La festa es va fer a Itnig, un espai de coworking ubicat al Poblenou (a la zona d'estudis i naus industrials) i van fer moltes coses:
Foto del taller de gintonics.
Ens vam posar en mini-grupets. Com que vaig anar a la festa amb dos amics, vam fer la beguda entre els tres:

Aquí una altra foto, en aquest cas del taller de mojitos (ens va quedar molt bo i això que a mi els mojitos no m'apasionen).

Bé, jo crec que val la pena donar-li una oportunitat a Mapunto! si us animeu a escriure entrades de blog doncs genial, però sinó almenys anar visitant la pàgina, participant en els múltiples sortejos que fan... etc. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails