06 d’abril 2014

La peli de la setmana: Los últimos días

Quan vaig veure anunciar aquesta pel·lícula vaig pensar que l'havia de veure (= perquè hi surt el Quim Gutiérrez i això ja suposa una obligada visualització :-D).

Bé, el cas és a part del QUIM, hi havia dos motius més:
  • Tot i que els dos protagonistes principals són el Quim Guitérrez i el José Coronado, la tercera protagonista és la Marta Etura (de la qual en sóc ultra fan, també). Que el Quim i la Marta tornin a fer de parella a les pantalles és un must i s'ha de veure sí o sí (heu vist mai AzulOscuroCasiNegro?)
  • El tercer motiu és igual d'important: la pel·lícula està rodada a Barcelona. BARCELONA! la millor ciutat del món mundial :-)
Dit això, si vaig trigar tant en veure-la és perquè l'argument no m'acabava de fer al pes del tot i vaig pensar que esperaria que sortís en DVD ;-) (ja veieu, sóc una fan de pacotilla).


La pel·lícula té un argument així rollo apocal·líptic: un dia, de cop i volta, els humans senten agorafòbia. És tot molt "repentí" i els pilla a on els pilla: alguns es queden al supermercat, altres al metge, a la feina... el cas és que de cop milions de persones es queden tancats sense poder sortir perquè no poden suportar l'exterior.

I amb aquest punt de partida, ens trobem amb una pel·lícula on, bàsicament, el jove protagonista mou cel i terra per trobar a la seva nòvia i poder estar amb ella.

 No vull aixafar el contingut a ningú, però trobo que el final està molt bé. És encertat, trist i esperançador a la vegada. Podria haver sigut un final "xufero" i no, crec que els darrers 10 minuts estan molt ben escollits. 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails