22 de març 2014

Restaurant de la setmana: Tacos Tacos

Fa unes quantes setmanes que participo en un blog: MAPUNTO. No és l'únic blog en el qual col·laboro, però aquest té un al·licient especial: les col·laboracions es recompensen en punts i els punts serveixen per bescanviar-ho per regals (de moment ja tinc quatre regals: un set per a fer te, un esmorzar en un bar, un berenar en un altre bar i unes braves :D).

Bé, el cas és que fa un parell de setmanes van enviar un correu per a què un de nosaltres provéssim un local mexicà del Poble Sec. Vaig tenir sort i em va tocar a mi, de manera que vaig poder provar els tacos que hi fan i després vaig escriure una ressenya pel blog. Atenció! SI VOLEU ANAR-HI HI HA AQUEST SORTEIG VIGENT!


Tacos Tacos està al Poble Sec (al carrer Tapioles quasi fent cantonada amb Paral·lel).

No és un típic mexicà: aquí el que fan és una mena de local de tapes típic que coneixem però amb tacos. A Mèxic és una cosa molt comú però aquí no. Allà li diuen "taquería".

Tot i que el nom sigui bastant simple amaga un doble sentit: tothom sap que "taco" és sinònim de paraulota. Per aquest motiu els tacos que hi serveixen tenen noms com "Pinche pendejo" o "Chinga tu madre". Les samarretes dels treballadors van a conjunt:


Aquí teniu un exemple de taco amb salses segons si piquen molt, poc o gens:
 

És un que es portava "lengua de res" (al principi no em convencia el nom però és súper bo)
També hi ha insults castellans i catalans (amb aliments típics, taco amb xoriço, etc) podeu menjar un "gilipollas!" o un "malparit!"
 

Obren a partir de les 5 de la tarda i fins a mitjanit. De cinc a vuit els tacos estan a 1,5 euros i la cervesa i tequila a un euro. Els dimarts fan una cosa que es diu "martaco" i estan tots els tacos a 1 euro :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails