28 de març 2014

Oh panòptica ficció! Expo de Max a l'Arts Santa Mònica

Ahir a la tarda vaig anar al Centre d'Arts Santa Mònica a veure una exposició del dibuixant Max: Oh panòptica ficció!Max és el nom amb el qual es coneix a Francesc Capdevila. Fa molts anys va començar fent coses molt "underground" (va ser un dels fundadors de la revista "El Víbora") però al llarg de la seva trajectòria ha fet de tot, incloent també llibres per infants :)

La expo es pot visitar fins al 13 d'abril i s'hi poden veure obres dels seus 40 anys de professió, començant pel més recent i acabant pels seus inicis. La veritat és que l'exposició està molt bé perquè podem veure una gran quantitat d'obres i, veient els originals, es pot constatar que és un artista súper "polit" i impecable, dominant bé la tècnica.
La expo és una nova versió de "Max, Panóptica 1973-2011". Ja ha corregut per diversos països, sent, sino m'equivoco, el MuVIM de València el punt de partida (Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat).

Vam tenir la sort que, just a l'entrar hi havia una noia que començava una visita guiada. I va ser genial, perquè en sabia un munt i casualment a l'exposició del costat (QUADRÒPTICA) Max va triar quatre autors emergents per fer diferents visions del còmic i una de les quatre era la noia que ens feia de guia, Sandra Uve (l'expo mostrava treballs també de Néstor F, Sergi Puyol i Gabriel Corbera).
.
Si voleu visita guiada gratuïta a càrrec de Sandra Uve, apunteu: dijous a les 18 o dissabtes a les 11h.
.

El primer que veus quan entres a la expo és una biblioteca il·lustrada, jejejeje. Millor no es podia començar, no???
Per acabar d'arrodonir el dia vam anar a parar a un karaoke... sempre són bons moments, els moments karaoke! (adoro els karokes! jajajaja)LinkWithin

Related Posts with Thumbnails