23 de març 2014

La peli de la setmana: Weekend, Over the top i Dieta Mediterrània

Unes quantes pel·lis vistes darrerament:

Weekend (Andrew Haigh) 2011

Weekend és una d'aquelles pel·lícules lentes a les quals no hi passa res concret i que són boniques perquè són com poètiques. Pel·lícules que semblen passades per un d'aquells filtres que té l'Instagram per endolcir les coses, sabeu? Com les pelis aquestes maques de "Antes del amancer".

Bé, doncs això. L'argument es centra en dos joves (dos nois) que es coneixen un divendres nit i passen el cap de setmana, on a part de compartir alcohol i drogues, dialoguen i s'enamoren. S'enamoren com qui s'enamora de la vida, tot i sabent que serà efímer ja que al començar la setmana saben que ja no es veuran més.  

És una pel·lícula maca, certament, però m'ha resultat bastant lenta (potser en algun altre moment la torno a veure i m'agrada més). :-) (3/5)


 Yo, el halcón [Over the top] (Menahem Golan) 1986

Vaig veure aquesta pel·lícula al Paramount Channel. La fan sovint. 
És una peli del Sylvester Stallone, però tot i que sembli a primera vista una pel·li d'acció i músculs sense res més, en realitat no és així: Stallone interpreta a un pare que ha de portar al seu fill a l'altre punta del país per veure a la seva mare que s'està morint. El nano ha viscut sempre amb la mare i l'avi, envoltat de luxe i molts diners i havent de sentir que el seu pare era un desgraciat empobrit que els va abandonar. Durant el trajecte es comencen a conèixer l'un amb l'altre i estableixen vincles.

En realitat és una peli molt tendre! (he triat el pòster aquest vell perquè és l'únic que incorpora la figura del nen). (3/5)


Dieta mediterrània (Joaquim Oristrell) 2009

I per últim, aquesta pel·lícula culinària que van fer a tv3 un dia d'aquests que feien vaga.
La història gira en torn a una noia que a mesura que creix es va convertint cada cop en més bona cuinera. A la seva vida hi ha dos homes: el seu marit amb qui té tres fills i el seu amant. Curiosament arriba un punt en que l'amant traspassa una línia i la relació es converteix en el trio perfecte, vivint tots tres en una mateixa casa i compartint un mateix llit.
Entretinguda. (2/5)


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails