03 de març 2014

Big Bang theory (1a temporada)

Normalment no miro sèries, no tinc temps. O sigui, sí que podria tenir temps, però prefereixo mirar pel·lícules o llegir o dibuixar. De tant en tant, però, m'enganxo a alguna... i això ha passat fa poc amb:


Si no em confonc de sèrie, recordo la primera vegada que en vaig sentir a parlar: jo treballava de becària a la Facultat amb un amic i company de carrera. Recordo que un dia va entrar un altre amic i company de classe i ens va dir, he descobert una sèrie genial! i jo la veritat és que no li vaig prestar atenció però l'altre amic sí. (No sé si ell va arribar a veure la sèrie o què).

Al llarg dels anys he seguit sentint parlar de la sèrie i algunes persones me la recomanaven perquè creien que m'agradaria. I bé, al final he caigut. La vaig agafar de la biblioteca i m'he vist la primera temporada (n'hi ha set per ara, crec). Sé que encara he de conéixer més personatges i situacions, però la primera temporada m'ha encantat, he rigut molt (i això que a mi l'humor no m'agrada).

Per si mai l'heu vist, us faig un petit resum: va de quatre frikis científics: un és el Sheldon, un físic que de petit va ser un súperdotat i que als 10 anys ja estava a la universitat. Acumula un màster i dos doctorats i és totalment conscient de que és més intel·ligent que la resta d'humans, als qui considera ments inferiors. És incapaç d'establir relacions socials i té una teoria lògica per a cada cosa.

Després hi ha el seu company de pìs, que també és físic i és una mica més social. A ells s'hi uneixen Howard i Rajesh: el primer ingenier aeroespacial i el segon astrofísic (el primer jueu i "mujeriego" i el segon indi i amb incapacitat de parlar amb dones). I després hi ha la veïna, que és la Penny, una noia completament normal i corrent que no acaba d'entendre massa als frikis del costat, però s'hi va acostumant.

Així resumidament la cosa és així. I realment m'ha agradat tant que ja aviat miraré la segona temporada (i després la tercera, i la quarta, etc...).Our whole universe was in a hot dense state,
Then nearly fourteen billion years ago expansion
started. Wait…
The Earth began to cool,
The autotrophs began to drool,
Neanderthals developed tools,
We built a wall (we built the pyramids),
Math, science, history, unravelling the mysteries,
That all started with the big bang!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuac Cuac

¡¡Sheldon es mi ídolo!!

Alazos. Pato

Eli Ramirez ha dit...

¡quiero ver más!

Anònim ha dit...

Quina enveja em fas!! A mi em va enganxar desde el primer cop (m'ho va recomanar el meu fill) i ara vaig boja esperant al divendres per veure un nou capítol. Sobre tot el que mès m'agrada son les "converses" entre la Penny i el Sheldon. Hi han d'antològiques.
Es una de les poques sèries que no "perd" gens al llarg de les temporades.
Així que a disfrutar.
Remei

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails