16 de febrer 2014

Peli de la setmana: Ignasi M.

Fa un parell de setmanes el Tr3sC ens va convidar a la preestrena d'Ignasi M, la darrera pel·lícula del director Ventura Pons.


De fet no és una pel·lícula, sinó un documental, una peli feta a base de diàlegs que estableix el protagonista, l'Ignasi, amb diferents persones del seu entorn per tal d'acostar-nos més a com és ell, com viu i que pensa.

I us preguntareu, qui és l'Ignasi M? doncs és, era, un museòleg que va viure a tope i que ara es troba a l'atur, amb sida i una família d'allò ben diversa.
La peli en tot moment arrenca somriures gràcies a la seva personalitat carismàtica, però no deixa de tenir un transfons dur: ja només començar ens explica la quantitat de pastilles que es pren cada dia per tal que la malaltia no avanci.

El seu pare viu en una residència a causa de l'intent de suicidi. La seva exdona va en cadira de rodes (diversitat funcional) i recentment ha descobert que es lesbiana (l'Ignasi és gay). Dos fills que viuen a Anglaterra i un d'ells transformat a evangelista que justifica la malaltia del pare a causa de la vida boja que ha dut (de bon rollo, que déu ens estima a tots, diu). Un panorama familiar inigualable i una casa enmig de la natura barcelonina (la que queda).

En definitiva, em va agradar perquè no m'ho esperava. No sabia massa bé que anava a veure i tot plegat -sobretot ell mateix- em va agradar molt. Es un bon producte... i el Ventura Pons sempre sorpren!

Veure més informacióa la web del Ventura Pons.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails