19 de febrer 2014

Expo "Enverinats" al Museu Blau

Si us agraden els "bitxos verinosos", no us podeu perdre l'exposició "Enverinats" al Museu Blau (museu del qual ja en vaig parlar un dia aquí al blog, el nou museu de ciències naturals)
Hi serà fins a l'1 de març!
Llei del verí
Res no és verí, tot és verí, la diferència rau en la dosi
(Paracels, s XVI)

L'exposició està molt bé i té la mida justa. O SIGUI, vull dir que a vegades hi ha exposicions que són molt llargues i se't fan pesades i d'altres que són un visto i no visto i et quedes amb les ganes de més. He seleccionat algunes de les fotos que vaig fer:


L'exposició té 50 animals vius (qualsevol protecció és poca, jaja!) repartits en 27 espècies i 27 terraris. També hi ha un petit apartat de plantes.


Només un 20% de les serps del món són verinoses. Aquesta data em va sorprendre, ja que jo pensava que eren moltes més. De fet, per mi totes les serps són verinoses... :-P Hi ha serps que poden matar fins i tot elefants!!!
 

Un exemple de braç enverinat...
 

Es fan molts estudis amb el verí dels animals. S'han trobat amb solucions per alguns càncers, diabetis i coses així, és ben curiós...
 

Bé, és una expo molt interessant..!!! Dels 50 animalets n'hi ha exposats 42 i els van canviant segons les necessitats dels bitxos. Els pobres també es poden posar malalts... :-)

1 comentari:

Janina ha dit...

i la majoria de les serps venenoses es troben a Australia ^^'

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails