25 de gener 2014

Restaurant de la setmana: König

Ah, quines ganes li tenia al König....
Tothom en parlava bé: "a Girona hi ha el König", "les braves del König", "Girona bla bla bla" :-)

Ara ja tenim König a Barcelona i en una situació inmillorable: Rambla de Catalunya, 5 (la Rambla que queda just a sobre de Pl Catalunya, no per sota).


El König és un lloc d'entrepans i hamburgueses. Una aposta de fast-food de qualitat, com el Viena. Em vaig demanar un entrepà de llom amb formatge i està bo (he de dir, però, que el llom amb formatge del Viena és més bo) (i, de fet, el millor llom amb formatge de Barcelona és al Consea de Plaça Sant Jaume).

Per picar vam demanar braves i alitas de pollo. Les aletes no les vaig provar perquè no m'agraden massa però, AI, LES BRAVES... quines braves senyores i senyors! De les millors que he provat en aquesta ciutat. Ja penso en tornar-hi! I el postre, també. Coi, tenen pannacotta, però en format pastís i xocolata (boníssim!).

Un altre punt a favor és el local: per fora sembla molt petit (l'espai que ocupa de façana és petit) però per dins es fa gran. Les rajoles del carrer es mantenen a la part de dins (almenys al pis a peu de carrer) i la il·luminació, parets i servei, impecable. El preu també és un bon component (el tipus de menjar que s'ofereix no acostuma a ser car). Si mal no recordo el meu valia 3,30 (potser em confonc).

En fi, val la pena. I sobretot: braves i postres!

No en va quedar res!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails