11 de gener 2014

Restaurant de la setmana: Espai gastronòmic Moritz al Centre Cultural El Born

Avui que comencen els actes del Tricentenari (1714-2014), que millor que parlar l'aquest espai ubicat a les ruïnes del Born (Centre Cultural El Born, per ser correctes).

L'espai està gestionat per la gent de Moritz, que ja sabeu que aquests darrers anys estan a tot arreu i que no només en tenen prou amb el negoci de les cerveses :). 

És un petit espai senzill on poder fer-hi una copa, esmorzar, berenar o fer un mos. Sobretot el que més hi ha són coses tipu aperitiu tipu tapa o bocata. La carta està impresa al paper que s'utilitza d'estovalles:


Els noms dels àpats estan ambientats a l'estil tricentenari. Tenim coses per menjar entre batalla i batalla, altres per anar a la guerra... fa gràcia, estan contextualitzats. Penseu que estan dins el recinte i que a dos passes tenim les ruïnes del que va ser un dels escenaris on Barcelona (i Catalunya) van quedar finalment sota les mans d'Espanya. per culpa de Felip V (de fet tot va començar a Lleida al 1707, que va ser la primera ciutat en caure. La catedral es va convertir en caserna militar fins fa ben poc...).

Però deixem la història i tornem al restaurant: el local està a càrrec del xef Jordi Vilà, que té una estrella Michelin a Alkimia i que també col·labora amb l'espai Fàbrica Moritz (barri St Antoni) i el Velódromo, que si mal no recordo també té la carta impresa en els papers salva-taules.

Resumint, un lloc agradable per anar-hi a prendre alguna cosa! :)

Us deixo amb una altra foto trobada a Internet (font de la imatge a sota)

Foto de DiarioDesign

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails