26 de gener 2014

Peli de la setmana: Presentimientos

Aquesta setmana he anat a la preestrena de PRESENTIMIENTOS, una extranya pel·lícula protagonitzada per Marta Etura i Eduardo Noriega.


Dic estranya perquè ho és una estona ;)
Està dirigida per Santiago Tabernero (Vida y color) i està basada en un llibre.

A veure, no sé com definir-la sense entrar massa en detall (ara que buscava alguna informació he vist arguments que xafen una mica l'únic misteri que té la pel·lícula). Millor anar-hi sense haver llegit res, o si més no, lo bàsic: una parella amb problemes (problemes de parella, s'entèn) decideix passar unes vacances a un complexe hoteler tipu "Marina d'Or".
Un cop hi arriben es discuteixen i ella surt a comprar una cosa a la farmàcia, fora del recinte. Com que durant l'anada no s'ha fixat gaire en el camí, li costa trobar-ho. Mentre condueix veu un accident de carretera: decideix baixar per veure què ha passat i quan torna al cotxe s'adona que li han robat el bolso. Perduda i sense poder comunicar-se, comença el camí per retrobar-se...

No és una peli de terror però és com una mena de thriller. Thiller sentimental, que he llegit per alguna banda. En alguns moments l'espectador està confós i no sap massa que està passant, ja que barrejen realitats amb ficcions (somnis) i amb algun que altre feedback.

Els actors estan molt bé. Bé, ell està més normal... però ella sí que brilla molt. Bé, jo és que sóc molt fan de la Marta Etura. És molt guapa i actua molt bé, jo crec que és de les millors actrius que té Espanya i esperem que la seva carrera cinematogràfica sigui ben llarga (ja ho és, però encara li falta més) :-)

Nota: 6,5/10

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails