08 de gener 2014

Boig per tu, el musical

He anat a veure el musical Boig per tu, que s'ha fet amb les cançons de Sau.


Sau és un grup que m'agradava (m'agrada!) força, per tant quan vaig veure que en farien el musical vaig pensar que hi havia d'anar, i així ha sigut. El problema és que amb la idea que seria una mena de "Cop de rock" aquest el vaig trobar més fluix, perquè no estan al mateix nivell. (Veure ressenya Cop de rock). Tot i així crec que els amants de Sau l'haurieu de veure!

Anem a pams:

La història és molt simple. S'ha de vigilar amb els musicals, perquè es tracta de que la música enganxi bé amb l'argument de l'obra, i no triar les cançons i després posar-li una història, no, a més en aquesta es notava molt (d'altres vegades no es nota tant, tot i que si que és cert que la majoria de musicals coixegen per aquesta cama). La història és simplement d'un grup d'amics que decideixen fer una festa en motiu de l'aniversari de la protagonista.

L'altre problema (i per mi el més rellevant) és que hi ha una actriu que m'hi va sobrar molt i que feia trontollar el conjunt: no es que la noia fos mala actriu, no! és que el paper que li van fer fer era d'una adolescent cridanera (edat del pavo) que tot el rato recitava poesia descontroladament. El seu pavisme era més gran quan s'acostava al personatge masculí. 

Per contra d'aquest darrer punt, la resta de personatges molt bé. Sobretot el nano que fa de Riki, germà petit de la protagonista i interpretat per Pol Nubiala. Per mi, el millor de l'obra perquè li donava un toc fresc i d'humor sense caure en la cosa fàcil i simplona de l'anterior cas comentat. El noi té 19 anys però crec que n'aparentava uns 14. El noi és quasi debutant, era la primera vegada que feia teatre musical.


La tria de les cançons una mica estranya, van faltar algunes mítiques (la cançó de la noia del bar, no he nascut per militar, etc...) i potser en van sobrar d'altres, però bé, això ja és una cosa molt subjectiva.

Espectacle dirigit per Ricard Reguant i el propi Pep Sala (direcció musical), que a més estava present a l'acte.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cuac Cuac

Recibido sobre de LLoret de Mar, y antes de tenerlo en mis manos ya sabía que era de Vd; atención a la jugada:
Entro hoy de la calle detrás del cartero, cubriendo el trayecto del portal a los buzones del portal 2; el cartero no se percata que voy detras de él y me paro para darle tiempo a sacar las cartas y ver si tengo alguna carta; al no saberse observado, le oigo decir: "Tiene co.ones el patito en la carta...." y yo me empiezo a carcajear pensando "..Es Eli.."
Lo peor es lo que habrá pensado el cartero al ver que un cincuenton recibe cartas con dibujitos.......
Algún día se lo contaré; de momento le dejo que se quiebre la cabeza pensando.
Alazos. Pato

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails