27 de desembre 2013

Yo fui a EGB: el llibre

Feia temps que no gaudia tant amb un llibre!


Yo fui a EGB va començar com una pàgina de Facebook. Al cap de poc ja tenien blog i van començar a guanyar premis... fins que ha sortit el llibre. Una edició perfecte (tapa dura, pàgines guixudes a tot color, etc) per a una època perfecte: l'EGB, els 70-80 bàsicament.

A mi em va agafar quasi a les acaballes: vaig ser dels cursos "a mitges", a cavall entre un sistema i l'altre, doncs vaig cursar fins a vuitè d'EGB i vaig empalmar-ho amb 3er d'ESO. Ma germana per exemple és una mica més petita i ella ja va enganxar la ESO sencera.

Aquest llibre és un recull de coses que ja s'han anat dient al blog. Comença de la millor manera possible: ECHA UN TRAGO QUE ESTO EMPIEZA, amb aquesta foto:


Aquelles cantimplores típicament ochenteras i que estaven recobertes d'una mena de funda de vellut per conservar l'aigua fresqueta. Si és que només de veure-la ja en recordo l'olor! No us passa?

El llibre, que ja avisen que tot no pot ser i que miren de ser el més complets possibles, es divideix en deu capítols i a cada capítol i ha subcapítols, jeje. Per exemple, el primer és "QUÉ QUERÉIS DE MERENDAR?" (tostarica y nada más?)
I es divideix en diversos capítols com ara: gelats (ADORAVA EL MIKOPETE!), xuxes (recordeu el Melody Pops que tenia el pal de xiulet!!?), pastelitos, iogurts...

I els altres capítols són tots igual de genials: moda (qui no recorda aquells xandalls de colors daltònics i aquelles bambes PUMA que tots presumiem), l'hora del pati, tele (no té perdó que s'hagin deixat Oliver i Benji, però bueno...), videoclub i pel·lícules, classe (aquells estoigs amb compasos i mil i una cosetes que no sabíem per a què s'utilitzaven), viatges en cotxe, tòpics, tebeos i revistes (Zipi Zape!!! i SúperPop!!!) i la música, perquè no hi ha res com Mecano i tots ho sabeu :-)

En fi, un llibre que m'ha fet mirar-me les coses amb una anyorança tremenda! Us el recomano moltíssim! :)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuac Cuac

¡Tiene buena pinta!

Alazos. Pato

Eli Ramirez ha dit...

¡sí!
se lee muy rápido, es muy ameno y está genial :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails