18 de novembre 2013

Big Draw Barcelona 2013

Fa cosa d'un mes, concretament el 20 d'octubre, es va celebrar a Barcelona el Big Draw Barcelona 2013, una festa de dibuix adreçada a tots els públics (principalment infantil).


Aquell dia jo estava a Barclona i molt concretament al Born (es celebrava el V Congrés de Litertaura Infantil i Juvenil del qual ja en vaig parlar!) i bé resulta que la festa aquesta es fa al Museu Picaso i rodalies i això ho teníem a tocar i ens hi vam passar :-)

Vam participar a dues activitats:
La primera era com una "mostra de televisions": et donaven una caixa de cartró i colors, i tu havies de fer un dibuix d'una notícia. Després totes les televisions de cartró es posaven fent com una mena de paret:


 
 

La meva notícia, efectivament, és que la castanyada estava a punt d'arribar (en aquells moments no sabia que encara ens esperava un altre mes de calor).

Després vam participar a una altra actiovitat que es feia dins mateix del Born, allà on hi ha les ruines de 1714. Es tractava de fer una mena de "gigafoto" il·lustrada.
Hi havia una paret amb una foto gegant i tu havies d'agafar una franja (el que més o menys podriem dir que seria com un píxel de la foto) i dibuixar el teu tros.
 

 

Estava separat per la zona de dibuix simple, la zona de dibuix amb ombres i la zona "a color".

Tot això ho dic ara, al cap d'un mes, perquè ens han enviat un correu dient que ja estava la "gigafoto" acabada (ja ni hi pensava!):


Bé, una mica petitet però espero que us feu a la idea del concepte.
Per coses com aquestes sé que la ciutat on vull viure és Barcelona! :)
 
Altres fotos del Big Draw, al seu Flickr.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails