27 de setembre 2013

Bobcatsss 2014 a Barcelona

Els dies 29, 30 i 31 de gener es celebrarà a Barcelona la 22a edició del congrés internacional BOBCATSSS. Es tracta d'unes jornades de temàtica bibliotecària que cada any es fan en una ciutat europea diferent i és organitzada per un mínim de dues facultats.

L'edició 2014 l'organitzen Barcelona (Facultat Biblioteconomia i Documentació, UB) i la de Böras (Suècia). 

M'agrada molt el BOBCATSSS. He tingut la sort d'anar-hi tres anys (2009 a Porto, 2011 a Szombathely, Hongria i 2012 a Amesterdam, on a més vam guanyar el primer premi en pòster!)
Ara em fa il·lusió veure'l des de dins, ja que formo part de l'equip organitzador 2014.

bobcatsss2014.hb.se

És tot un repte. No és la primera vegada que estic en l'equip organitzador d'unes jornades, però si la primera vegada en unes internacionals :-) Anem malament s'sponsors com ja és de suposar amb tanta crisi, però hi ha tantes coses... quadrar horaris, menús, visites guiades,... moltes coses. Anem funcionant com a equip doble: el team Barcelona i el team Böras. Jo crec que sortirà molt bé!!!

La data màxima per presentar coses (presentacions, tallers, pòsters, pecha-kucha) acabava el 23 de setembre, però s'ha allargat al 6 d'octubre. Animeu-vos a participar!!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails