01 d’agost 2013

Sèrie: Les coses grans

No sóc gaire de mirar sèries, però aquesta m'ha encantat :)

Es tracta d'una websèrie, d'aquestes que es publiquen directament a la xarxa. Té 8 capítols (res de sèries amb temporades eternes) i dura cada episodi 10 minuts: el temps d'atenció perfecte sense que se'ns faci pesat! :)
A tot això li sumem el Roger Coma (#moltFan) (fa de director i actor) i voilà! nacidos para el triunfo!
Els capítols giren al voltant d'un tema. Un tema que no és profund, però ells fan que ho sigui. Perquè què passa si volem tallar nosaltres un pernil i ho fan els altres? si deixem la moto? si pensem en la ficció com a fet influenciable de la realitat? Els drames de cada dia, els que patim tothom!


Les coses importants venen de cop. És un tòpic
Els tòpics són la vida

I clar, els protagonistes ho acaben de quadrar tot.
Són cinc, cinc protagonistes. Bé, si haguèssim de triar un protagonista aquest és en Canudes, (el Roger), que viu la seva vida plena de dubtes. Fot unes cares i té unes reaccions que tela... :)

Al voltant del Canudes ens trobem amb personatges que complementen a la perfecció aquest petit món semiparanoic: la Martínez, la nòvia. Borde, intel·ligent i amb idees clares; en Ferrer, el millor amic, el filòsof que tots necessitem al nostre costat (o no); en Pep, germà inmadur de la Martínez. I finalment la psicòloga, que és la canya. La psicòloga del Canudes que li ofereix la seva visió del món, amb una bona entrada a la sèrie. Un puntàs.


Bé, en fi, si us ha picat una mica la curiositat podeu veure els capítols aquí:Tot i que a mi em trigava en carregar-se i se'm veia amb talls, i ho vaig veure a travès l'AraFilms (només faig aquest apunt per si a algú més li passa).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails