22 de maig 2013

Exposició "Petit Príncep" (Museu del Joguet, Figueres)

El cap de setmana a la casa rural va donar per molt, fins i tot per descobrir una exposció dedicada a "El petit príncep", clàssic de la literatura universal :)


Es tracta d'una exposició que s'està fent al Museu del Joguet de Figueres i que durarà fins al 16 de juny. El motiu de l'exposició -tal com diu aquest fulletó- és conmemorar els 70 anys de la primera edició d'aquest conte. Va ser l'any 1942 quan l'editorial Reynald & Hitchcock va encarregar a Antoine de Saint Exupéry un conte breu amb dibuixos originals. I poc després el text era entregat, incloent-hi els detalls de disseny i compaginació.El llibre es va publicar a Nova York l'any 1943 i poc després, l'autor va morir. Bueno, de fet va desaparèixer pilotant un avió... (2GM).

La exposició recull moltíssimes edicions en diferents idiomes (unes 130) gràcies a l'Associació El Petit Príncep. El llibre s'ha publicat en quasi 250 llengües i dialectes!

Bitllets francesos amb el Petit Príncep
Llistat amb totes les traduccions

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola.
Debe merecer la pena visitar la Exposición....y recomiendo la lectura del libro.
Saludos.
Javier Aranjuez

Alex Pler ha dit...

Què guay!! Espero que la portin a Barcelona... Ara a la botiga l'he rebut en japonès i xinès i m'està temptant de començar a col·leccionarlo jo ^__^

Eli Ramirez ha dit...

el libro es muy bonito... un clásico!!! :)

Alex, a veure si la porten sí... comença la col·lecció!!!! ha de ser maco col·leccionar un llibre en diversos idiomes i edicions... jo estic temptada de fer-ho amb Tom Sawyer ijijiji

Anònim ha dit...

El llibre val molt la pena. L'experiència de llegir-ho en companyia també. Jo ha en tinc 86 edicions. Valdrà la pena aprofitar els dies que queden i veure l'exposició. Gràcies per l'inciativa!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails