24 de febrer 2013

La peli de la setmana: Hitchcock (Sacha Gervasi)

La intenció de veure "pel·lícules nominades als Oscar abans que siguin els Oscar" ha quedat una mica punxada d'intencions. Però bueno... les veuré a posteriori. Diuen que Argo està força bé.

Jo només he vist la que avui comento: Hitchcock
Mmmm. Ni fu ni fa.

imatge extreta de La butaca
També és veritat que no he vist pelis del Hitchcok (només la dels ocells i a mitges, en italià) XD. Però tot el que siguin pel·lícules basades en personatges reals m'agraden i en comptes de començar per Lincoln, per exemple, doncs ho he fet per aquesta.

La peli gira al voltant de dos fets molt lligats entre sí: per una banda, el rodatge de Psicosis. Per l'altra, la curiosa relació que va tenir amb la seva dona, de nom Alma, i que si em premeteu fer el joc de paraules, l'alma de la pel·lícula i la seva manera de fer les coses.
Parteix de que la crítica ja no valora igual que les altres la darrera peli del Hitchcock i ell decideix fer una nova peli... però com que no confien massa en ell, decideix autofinançar-se. 
El resultat ja se sap: Psicosis va ser un èxit i van seguir unes quantes pel·lícules més.

És una peli fluixa perquè no té gaire suc. Crec que està nominada al millor maquillatge (el protagonista és en Hopkins). I al principi potser fa gràcia, però crec que hi ha un abús de planos de perfil...

Hmmm... li posaria un 5 o un 6.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails