15 de febrer 2013

100 cómics con Aspirina (Bayer)

Feia temps que n'havia sentit a parlar, però no ha sigut fins fa poc que l'he tingut a les mans: el vaig trobar casualment a la biblioteca del barri :-)


Es tracta d'una obra curiosa: és un recopilatori que va publicar l'empresa Bayer per celebrar el centenari de la famosa pastilleta. 100 anys, 100 historietes (bé, no les he pas comptat, però m'ho suposo!).
El llibre era promocional i si no m'equivoco, no es va posar mai a la venta.

La recerca de vinyetes la van fer un equip de sis persones sota la coordinació de Jesús del Hoyo, profesor de diseny de la Universitat de Barcelona. I la responsable de tot plegat va ser Montse Martínez, responsable del departament mèdic i comunicació de la "Division Consumer Care" de Bayer. Tota aquesta info l'he tret d'aquí: Tebeosfera.

Després de mirar-lo vaig pensar que seria bona idea recopilar vinyetes on surtin en biblioteques (n'hi ha moltes!) i vaig parlar-ho amb els companys del GrupCòmic del COBDC. I dit i fet! ...Si hi haurà llibre o no algun dia, no se sap mai.... però el que si que ja tenim és un Facebook on anirem posant diferents vinyetes. Us convido a fer-vos-en seguidors! :)


S'hi aniran penjant imatges.... aquesta és la primera que s'ha pujat!

La vida es buena si no te rindes, Seth 
.

1 comentari:

Irisibula ha dit...

Per si a algú més li interessa agafar-lo en préstec, només hi ha 5 exemplars a la xarxa de biblioteques de la província de Barcelona!
http://sinera.diba.cat/record=b1179749~S171*cat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails