19 de gener 2013

Restaurant de la setmana: Bangkok Cafe

Avui un tailandès al qual vaig anar fa unes setmanes. Ens movem cap al barri de Les Corts (o potser és Sants...? dubto) :)

El Bangkok Cafe és un restaurant petitet que si no saps que hi és, se't pot passar per alt. Jo no el coneixia, m'hi van portar. 
Està al carrer Evarist Arnús, que és un d'aquells carrers peatonals que hi ha per la zona i que són agradables de veure (i passejar-hi). A part de ser un carrer peatonal dóna la casualitat que el restaurant té una mica de terrasseta i està plena de plantes, i li dona un toc força tailandès, jeje (val, la foto no afavoreix massa) I la veritat és que sembla molt simple, però té molta qualitat:

Exterior


Interior (poques taules, les que veieu!)

Com podeu observar en aquesta darrera foto, l'interior no és luxós ni preten ser cap gran cosa: es basa en la senzillesa i en el poder oferir plats tailandesos tal i com si estiguessim per allà. De fet hi ha el típic pollastre-pinxo amb salsa de cacahuet....
Remenant per internet he trobat un blog on surt el que vaig demanar:

Pinxos amb salsa TATAY (blog "directoalpaladar")
I també la salsa aquella dolça de coco. A mi no m'agrada gens el COCO però aquella salsa està boníssima... (em remeto a mi mateixa i a les meves pròpies paraules, ja que vaig dir el mateix quan vaig anar al restaurant THAI GARDENS ejej)

I bé, això seria tot. De preu no era massa car i tenen menú migdia. La veritat és que el recomano molt, i no patiu si, -com jo-, sou de gustos simples. Està tot molt bo i el personal és molt simpàtic!  

Valoració final: 7,9
Varietat de menú/carta: 7,5
Quantitat de menjar: 7,5
Qualitat/preu: 8
Tracte personal: 8,5
Ambient local: 8

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails