14 de gener 2013

Choque de Reyes (George R R Martin)

Aquesta lectura se m'ha fet llarga a més no poder. No perquè no fos interessant... sinó perquè m'agrada llegir diversos llibres a l'hora i aquest absorbia massa atenció i concentració i mai trobava el moment i l'anava deixant... I ara per fi aquesta setmana de retorn a Barcelona he agafat el llibre en sèrio fins acabar-lo.


(No poso la imatge del llibre perque en castellà són terribles les cobertes)


De fet em va passar que vaig començar a llegir-lo abans de l'inici de la versió TV (o sigui, fa quasi un any hahaha, ostres!) i no em va donar temps... després va començar la sèrie... jo portava 300 pàgines de llibre i vaig mirar els dos primers capítols i ja quasi que s'havien polit les 300 pàgines. Em vaig emprenyar i vaig aparcar la sèrie... hmm... vaig deixar el llibre, etc. I total, que encara he de veure la sèrie, que coi!

El llibre es va publicar l'any 1998 i va arribar aquí al 2003. Són molts personatges i he de reconèixer que m'hi perdo bastant (amb el valor afegit que aquest tipus de literatura em costa bastant i són pocs els llibres "que m'enduc al llit") (PERQUE LLEGEIXO AL LLIT)

L'argument... bueno, suposo que ja heu vist la sèrie... el segon volum (2a temporada) és quan comença la guerra, la Guerra de los cinco reyes. Al principi tenim al rey Joff, als germans Stannis i Renly, la Daenerys que va sola perduda per allà sota i el Robb Stark al nord. I pel mig moltes famílies que tenen lleialtat a uns i altres i jo em perdo bastant, jajaja! A més hi ha altres coses, com el putu calamar Greyjoy el traïdor i tot el que fa o l'adorable Jon Nieve que està per allà més enllà del mur amb la Guardia de la noche i que deu ni dó tot el que hi ha per allà dalt. Més val que no batallin tant els del sud que quan tot lo del nord baixi cap avall es liarà.... i no quedarà ningú viu!

El que necessito és un mapa. M'he d'imprimir un mapa i tenir clar on és cada cosa i qui hi ha més o menys a cada lloc... les Pike, Harrenhal, Aguasdulces, Aguasnegras, Rocadragón, Roca Casterly, Dorne... tot molt complicat jajajajaja (bé, que moltes coses ja les he après eh).

Va! ara a pel tercer. Prometo no allargar-lo tant. De fet, aquesta última setmana m'he llegit mig llibre dl tirón!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails