31 de desembre 2012

Resum 2012

I s'ha acabat el 2012, així, tal com va arribar, ara marxa...
Realment puc dir que tinc la sort d'haver tingut un magnífic any i que difícilment el 2013 serà millor, però no passa res, a la vida ha d'haver de tot... Com cada any m'agrada fer una mica de resum (juntament amb rànkings i propòsits jeje, coses d'acabar l'any....). Són resums per mi mateixa, per recordar-me que les coses poden anar bé i tenir-les present quan estic de baixón ^^U. Aquest any ho faré per mesos..., tot i que el mes destacat de l'any és haver anat a Tailàndia i haver anat a viure sola. Són fets potents!

GENER
L'any va començar molt bé, perquè vam anar al BOBCATSSS (biblio-congrès internacional que enguany es feia a Amsterdam) i vam guanyar el 1er premi en pòsters (aquí el teniu). Va ser un gran honor!!!!. I així destacable poca cosa més, ... vaig anar a veure el nou Museu Blau de ciències naturals a la zona Fòrum, va tancar el megaupload i vaig anar a un concert dels Catarres, potser l'únic concert d'aquest any jaja. Ah bueno! i que gràcies al congrès tb vam visitar Utrech jeje, bonica ciutat i bonica biblioteca.

FEBRER
El més important del febrer, professionalment parlant, es que vaig començar a col·laborar amb BIBLOGTECARIOS, una gran oportunitat de compartir coneixement amb uns professionals excel·lents. A banda d'això, vaig anar al teatre (Vampira del Raval) i vaig visitar el Palau Güell, que no havia vist mai per dins. Val la pena!

MARÇ
El fet destacat de març va ser que vaig anar a les FALLES amb alguns companys bibliotecaris. I va molar molt, jeje. I de cosetes menors, doncs de nou al teatre (Oxymoron) i que vaig anar a un curs que feia l'Evelio al COBDC sobre content curator.

ABRIL
L'abril va ser mogudet! Per començar, vaig estar a BRIGHTON i Londres (a Brighton hi viu ma germana :D). Els viatgets sempre van bé!!! I com no, Sant Jordi, el dia mundial dels punts de llibre :-) i haver après a fer amigurumis... Tanmateix, l'abril va venir marcat per l'arribada del bon temps i veure moltes exposicions, que per algo tenim la sort d'estar a Barcelona. La de la Pilarín, la del Ferran Adrià, la d'en Goya i en Delacroix al CaixaFòrum i Proto anime Cut al espai cultural de Caja Madrid. Però potser lo millor va ser quan em va trucar d la Biblioteca de Catalunya per demanar-me el nom complet... i poder així SER UNA AUTORITAT! :)

MAIG
Al maig, res destacat :P (l'abril va ser massa intens jaja). Una expo al Museu Marítim.. res destacable.

JUNY
Juny complicat i poca activitat. Per sort vaig poder fer un break i anar de cap de setmana a l'interior de Catalunya, on vaig conèixer la història de la Presó de Capolatell (guerra del francès) i visitar el Museu de les Mines de Cercs. I al DIXIT vaig començar a impartir el curs de "Com fer cerques documentals especialitzades a Internet", que al llarg de l'any ha tingut 4 edicions. Not bad (també n'he impartit de Prezi i Issuu, tot a DIXIT) :)
Ah! i una exposició que em va encantar: Titanic the exhibition :)

JULIOL
I el descobriment de Ilustrum, un gran vici.... jeje.

AGOST
A l'agost van començar les mudances. Deixar el pis compartit.... haver estat 10 anys compartint diferents pisos i embarcar-me en una aventura en solitari.... un gran canvi que és de dur econòmicament parlant però que és un salt qualitatiu a nivell de vida que no es pot expressar en paraules. I bueno, lo típic de l'agost... festes de Gràcia, festes de Sants...

SETEMBRE
Al setembre recordo que vaig llegir molt. Gaudia de la soledat del meu pis sense tele ni internet :). Però també va ser la tornada a tot després del "parón" de l'estiu. Les festes de la Mercè es van omplir de circ, correfocs, cine a la fresca, focs artificials, concert asiàtic amb la Grelda,... i portes obertes a la impressionant Sagrada Família. Unes festes molt aprofitades :)
A més, va ser el mes de la històrica manifestació 11-S. Jo vaig ser-hi, clar que sí. #Salpem!
Ah!!!!! i molt important!!! vaig aprendre a fer mitja!!! (la Bufanda de la iaia - Amics de la Gent Gran :)

OCTUBRE
Tres coses molt importants!
1- En vaig fer 30 (ja sóc gran!)
2- Em vaig apuntar a il·lustració (gran gran gran gran idea i m'encanta)
3- Vaig fer novament de voluntària a l'Open House Bcn :) genial. Molts edificis bonics!
(octubre molt feliç).

NOVEMBRE
El mes destacat de novembre van ser les 13es Jornades d'Informació i Documentació (COBDC). (dia 1) (dia 2) Però també vull destacar coses com l'exposició de la Pilarin a la Sala Ciutat sobre dibuixos de Barcelona, la de Catalunya vista pels Instagramers, la de Finestres de la memòria, que per fi va tornar Arròs Covat, ... el SALÓ DEL MANGA...i el millor de tot! que el Museu d'Història de Catalunya em va comprar una fotografia per a la seva col·lecció permanent :)

DESEMBRE
I finalment desembre, que en destacaré la visiteta al Sincrotró Alba i haver anat a Cadaquès i visitat la Casa-Museu de Salvador Dalí :)

A banda de tot això, molts llibres, moltes pelis, molt de Bibliotecaris de paper (amb nous col·laboradors) i noves experiències personals, oportunitats laborals (algunes perdudes), nova gent, moltes fotos, i mil coses més que fan que aquest any hagi sigut inoblidabe :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails