24 de novembre 2012

Restaurant de la setmana: Pla dels Àngels

Feia molt que no tocava aquesta secció, i no per falta de continguts!
O sigui que aquesta setmana tornem-hi i el restaurant a comentar és el PLA DELS ÀNGELS, que està al carrer Ferlandina núm. 23 (plaça del MACBA = Plaça dels skaters).
Hi vaig menjar dijous amb uns companys bibliotecaris (veníem de les Jornades ^^). 

Bé, situem-nos: aquest és un restaurant de cuina d'aquí amb toc modern i d'autor (restaurant de l'Ada Parellada). De fet l'Ada (que és autora de molts llibres de cuina) té dos restaurants més: el Semproniana a l'Eixample i el Petra al Born. Més info: http://www.semproniana.net/

El menú migdia val 10,20 i és bo. Vam tenir uns problemets amb el postre que us explicaré després, però vam riure molt :-) (de fet, feia molt que no reia tant amb uns postres, i potser realment no m'havia passat mai jejeje).

El restaurant és molt bonic. És acollidor: té quadres de totes mides i colors a les parets, diferents llums, espais de pati (tancat amb vidre però que dóna llum natural a l'interior).
I els plats de les taules, són tots diferents. Aquí us deixo amb una foto que vam fer mostrant cadascú el nostre plat:Hi havia uns 5 o 6 primers per escollir i uns 5 o 6 segons. 
De primer em vaig demanar macarrons:


I de segon, hamburguesa amb una salsa que ara no recordo el nom però que és així com dolceta. Molt bona també. I les patates, al punt! (a vegades hi ha llocs que queden molt dures o molt toves, aquí estaven al seu punt)


Bé, arribats al postre... va ser un xou XD

Primer ens van dir que només hi havia plàtan... però un va dir que el plàtan no li agradava i que si podia ser una altra fruita. I alguns vam preguntar si a part de fruita hi havia alguna cosa més (flam, per exemple). Al cap d'un rato torna el pobre noi (que pobre potser era nou i no ens entenia gaire) i diu que hi ha yogur i pel que voia una fruita diferent, li podia oferir una taronja.
Acceptem el iogur i la taronja i esperem.
Al cap d'un rato torna el noi...
Al nostre amic que havia acceptat la taronja li porta una poma tota tallada i li comenta que no quedava taronja (la presentació maca, això sí).
Als de iogur ens ensenya això:


Preguntem quina mena de yogur és i ens diu que no hi ha yogurt, que és xocolata blanca. A mi la idea m'agrada i començo a menjar la xocolata blanca espumosa barrejada amb la xocolata calenta que hi ha també a la foto.
Una de nosaltres comenta que no vol la xocolata blanca, però que no passa res sinó hi ha yogurt.
Finalment apatreix el noi amb yogurt, amb textura diferent però efectivament yogurt.

Tret de aquest embolic divertit (i la voluntat del pobre noi), cal dir que és un restaurant molt recomanable i que segur que algun dia hi tornaré :-)


Valoració final: 7,9

1) Varietat de menú/carta:7,5
2) Quantitat de menjar: 7
3) Preu: 7,5
4) Tracte personal: 8,5
5) Ambient local: 9

2 comentaris:

irati ha dit...

La veritat és que la situació segons com t'ho miris és per plorar, no per riure.
Si la mestressa del restaurant és tant reconeguda pels seus llibres, també tindria que ser reconeguda pels seus restaurants.
La veritat és que el primer plat, és una mica esquifit.El segon a la vista no és gaire atractiu i no té res del altre món. Ja no digue'm res de les postres.


Eli Ramirez ha dit...

No estic d'acord!

Què tingui llibres no vo dir que hagi de fer cuina sofisticada ;) és un restaurant senzill i agradable, no cal que siguin gaire atractius si el menjar està bo.

Ara, amb els postres t'he de donar la raó i s'ha de reconèixer que punxen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails