13 d’octubre 2012

Restaurant de la setmana: Pizza què?

Aquestes setmanes toca conèixer  una mica el barri.
Sempre veia una pizzeria que estava força plena i vaig decidir provar-la: "Pizza què?". Està al carrer Rogent, que és un carrer peatonal així en plan rambleta i molta vidilla (s'ha convertit en un dels meus carrers preferits ^_^).


Doncs bé, a veure, el local està bé... però té un parell de problemes:

1) Són lents. I amb això no em refereixo que els plats triguen, perquè això passa a molts llocs (al Teatreneu són especialistes en slow food i no passa res :D) El que passa és que aquí, no sé si per mala sort nostra o què, però no ens feien gaire cas. No ens venien a preguntar que volíem, la mateixa lentitut amb el tiquet per pagar..no sé, com si no existissim.

2) És caret. Matisso: un lloc pot ser car, però aquest no hauria de ser-ho. Les pizzes són artesanals (producció artesanal, tal com diu la pròpia web) però hi ha molts llocs a Barcelona on fan pizzes artesanals. I aquí les pizzes són al voltant dels 8 euros però són les minis. O sigui, pagues 8 o 9 euros per una pizza petitíssima quan a la majoria de llocs per aquest preu tens una pizza de mida normal. Vamos, que jo menjo poc i normalment no em queixo de les racions petites... però si pago 8 euros per una pizza (margarita) no m'agrada quedar-me amb gana.

Tot i això, el local és maco, agradable. Tenen terrasseta i ara que fa bon temps sempre està plena.

Estan aquí des de l'any 2004, tot i que el restaurant es va iniciar fa 15 anys a Buenos Aires. Pel que veig a la web també han obert un segon local aquest any a Barcelona, a Sant Gervasi.


Valoració final: 6,2

1) Varietat de menú/carta: 7
2) Quantitat de menjar: 5
3) Preu: 5,5
4) Tracte personal: 6
5) Ambient local: 7,5

2 comentaris:

la_lí ha dit...

Quina és, al teu parer, la millor pizzeria de Barcelona?

Eli Ramirez ha dit...

Ostres, doncs la veritat és que no ho sé... no m'he parat a pensar-ho mai.
Tanmateix, ara que s'acosta l'hora de sopar i tinc la panxa buida, he recordat unes pizzes que fan a "Pizza Emporio" força bones. No són les millors de Barcelona, ni el local és exclusiu (n'hi ha varis, són una cadena i estan en llocs turístics com ara la rambla o la Sagrada Família) però tot i el context en contra, les pizzes són molt bones i bé de preu. N'hi ha una de pollastre que, ostres, tant de bo la tingués ara al davant i pogues sopar-la XDDD

Que consti que les del "Pizza Qué" són bones. Hauré de tornar un altre dia a veure si ens fan més cas (potser vam pillar un mal moment) i miraré les pizzes grans quan valen i com omplen...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails