01 de setembre 2012

Restaurant de la setmana: Ca La Nuri

Ca La Nuri és un restaurant que està a la platja de Barcelona, a la Barceloneta (Passeig Marítim, 55). 

És un restaurant especialitzat en peix i amb una carta bastant curta, per lo qual una mica més i no menjo XD. Per sort hi havia un parell de plats "De terra endins", que en diuen ells. I dels dos possibles, vaig optar per "Filet de vaca a la planxa, terrina de patata i salsa de mostassa antiga".
El filet estava boníssim, de veritat que sí. Molt bo. I la salsa aquesta antiga li donava també un gustet molt bo! Ara, la terrina de patata no me la vaig acabar... no és que fos dolenta eh! però era una textura estranya. Un quadrat de patata concentrada.

La persona que anava amb mi va demanar un primer i de segon uns calamars que deia que no estaven com havien d'estar (jo no els vaig provar i no puc opinar).

El que mola del restaurant és que està a tocar-tocar de la sorra. Vam seure en una taula que a pocs centímetres ja tenia la platja i a més vam anar-hi per sopar, mentre es feia fosc, i les vistes són molt boniques :) Ara, els preus no són barats. Si hi aneu dues persones us surt per uns 60 euros de mitjana... i ara amb la pujada de l'IVA suposo que més.
Un parell de fotos extretes de la web:
Lo que em va molar més de tot van ser els postres, perquè en lloc d'haver-hi una carta tradicional, el que fan es dur-te un plat amb els postres "muntats". És a dir: amb el postre tal com si ja estigués a punt de menjar. Vam demanar una mena de flams de xocolata blanca amb mango. Estàven bons. Veure els postres muntats és una bona trampa, jajaja!


Valoració final: 7,7

1) Varietat de menú/carta: 7
2) Quantitat de menjar: 7,5
3) Preu: 6
4) Tracte personal: 9
5) Ambient local: 9

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails