28 de juliol 2012

Restaurant de la setmana: Canta Napoli

Seguint el ritme habitual del blog, avui dissabte toca parlar de restaurant. No sé fins quan seguirà existint aquesta secció, ja que ja m'he preparat el meu propi pla d'austeritat XDDD

Al setembre canvio de pis: deixo el pis d'estudiants i emprenc una nova etapa. Crec que trobaré a faltar la zona on sóc ara, ja que l'Eixample (Provença amb Roger de Flor) era molt a prop de tot :) però bueno, espero anar a millor!

Total, que aquesta setmana que encara tinc vacances he dinat en un restaurant que hi ha prop del pis: Canta Napoli. Està al carrer Indústria número 21. La veritat és que és un restaurant molt estàndar i no té res d'especial.

Tenen menú migdia i prou complet, tot i que jo em vaig decantar per una pizza de formatge de cabra. Estava bona però era molt intensa i amb la calor que fa no me la vaig poder acabar :)


Petit comentari pere-punyetes: les pizzes estan en ordre alfabètic castellà, cosa que queda molt maco... però la carta també està en català i s'ha mantingut l'odre de paraules en castellà :P Ja, és una gran tonteria, però són aquells petits detalls ¿tipogràfics? que es poden cuidar. M'enteneu que vull dir no? o sigui que en castellà potser posa: Atún, Boloñesa, Carbonara... i en català: Tonyina, Bolonyesa, Carbonara. I el tonyina queda raro. 

Tret d'aquesta parida, és un local que està prou bé, però sense ser espectacular.


Valoració final: 7,1

1) Varietat de menú/carta: 8
2) Quantitat de menjar:7
3) Preu: 8
4)  Tracte personal: 7
5) Ambient local: 5,5

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails