29 de juliol 2012

Diumenge de cine: Los juegos del hambre / El exótico Hotel Marigol

A l'avió del viatge hi havia pantalletes i podies triar quina pel·li veure (amb forces opcions!). També hi havia videojocs, sèries, música...

Entre l'anada i la tornada vaig veure 5 pel·lícules. En aquesta entrada en comento dos (les que em van agradar més) i després potser faig l'entrada de les altres tres.

Los juegos del hambre (Gary Ross)

Al març d'aquest mateix any vaig descobrir el llibre de Els Jocs de la Fam i de seguida vaig haver de llegir-me la triologia completa: enganxa i és un tema interessant (aquí parlo del 1er llibre). Tenia ganes de veure la peli, però encara no havia trobat el moment... ara ja he complert :)

L'argument i la posada en escena és molt fidel al llibre, la veritat. 
Els jocs de la fam és una història per la lluita d'un poble, (una novel·la més adulta del que ens volen fer creure) i on dos joves s'enfronten al seu destí desafiant així el poder.

Ja estan preparant la segona pel·lícula i espero que no triguin massa en estrenar-la (ai, ara he vist.. estreno en USA 22 noviembre ...2013!) xufa! Però bé, que hi farem. Al llibre la Katniss (protagonista) té 16 anys i l'actriu en té 20.. a aquest pas passarà que rodarà la tercera peli als 25 o 26! (tot i que també els nens de Harry Potter anàven creixent).  :-)

El exótico Hotel Marigol (John Madden)

No pensava que aquesta pel·lícula m'anès a agradar tant. És molt maca..

El éxotico Hotel Marigol és la història d'un grup de jubilats amb no masses diners que arriben a la India per poder gaudir de la seva jubilació a baix cost. Però quan arriben, no només troben que l'hotel no és com havien esperat, sinó que cada un d'ells inicia el camí per retrobar-se a sí mateix.

El repartiment és molt bo, principalment per dos actrius: Judi Dench (la qual per cert té una enfermetat visual vinculada a l'edat i ja no pot llegir els guions per si sola) i Maggie Smith, de la qual sempre me n'he declarat molt fan, des de que la vaig veure a HOOK (la meva pel·lícula preferida). De fet la Maggie té un paper maco a la pel·lícula, tot i que potser és el més trist (sense oblidar-nos que en principi es tracta d'una comèdia, que ho és, però no del tot). 

Total, recomano les dues però potser la segona més. Crec que pot agradar a més gent!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails