30 de juny 2012

Restaurant de la setmana: Pasta gansa

Sóc molt fan dels llocs de pasta i cada cop que passava pel davant d'aquest restaurant pensava... "he d'entrar, he de menjar aquí" :-) (Està al carrer Pau Claris, a l'altura entre València i Aragó)

Imatge extreta de qype (alfobr)

Resulta que és un buffet lliure a l'estil Fresc Co: pagues un preu raonable d'uns 8 i pico euros i pots agafar el que vulguis.
L'oferta no és molt molt àmplia, però algo hi ha. Per exemple, els típics macarrons i espaguetis bullits als quals pots afegir-hi salsa (4 formatges, bolonyesa...), algunes amanides variades... i de segon hi havia hamburuesa (bé, eren bistecs russos) i alguna cosa més. No està mal per fer un dinar. I de postre hi ha gelats (tarrina), flam, natilles i algunes peces de fruita.

El local és ampli, hi ha bastant soroll de gent.

Valoració final: 7'4

1) Varietat de menú/carta: Bufet lliure estàndar (7)
2) Quantitat de menjar: La que tu vulguis, com que és buffet... (8)
3) Preu: Econòmic (8)
4)  Tracte personal: Normal (és un buffet lliure) (7)
5) Ambient local: Una mica sorollós a causa de la gent i la distribució del local (7)

5 comentaris:

Soyyoeldani ha dit...

No el van tancar aquest restaurant??? es que hi anaba molt amb els meus amics y la vir, però de cop ho vam trobar tancat i deia que el llogaben... igual n'hi ha més d'un amb el mateix nom... on es aquest?

Merci!

Eli Ramirez ha dit...

Dani està al carrer Pau Claris! més o menys a l'altura d'Aragó! :)

Soyyoeldani ha dit...

Wow!!! quina alegria!!! a la Vir i a mi ens va donar algo quan ens vam enterar que habia tancat!!! devien de ser 2 restaurants i en van tancar un!!! Yuhu!

Virginia M. ha dit...

bieeeeeeeeeeeeeeeen :)))

Anònim ha dit...

Jo era un client fidel del local del carrer Aragó, però no coneixia l'adreça del nou. No trigaré a passar-hi per comprovar si mantenen l'excel·lent relació qualitat-preu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails