23 de juny 2012

Bar de la setmana: We pudding

He canviat lleugerament el títol, ja que no és un restaurant sinó un bar. Tot i que no és un bar... és una cafeteria...! és un lloc estrany i màgic.

Havia passat per allà diverses vegades però no havia fet mai el pas a entrar. Aquesta setmana per fi sí!!! i cal prèviament advertir que el local està pensat per a públic infantil-adolescent... però vamos, que tothom ho pot disfrutar. De fet, hi havia una taula de iaies que semblaven passar-s'ho la mar de bé.

Però comencem pel principi: què és PUDDING?

Doncs és un local. Una cafeteria... però fet a mida dels nens. Té dues parts: la de dalt on hi ha taules per seure i la d'abaix on hi ha una gran taula on els nens poden dibuixar, jugar i/o fer deures. De fet un dels objectius és aquest, i tenen molts iPads a disposició dels nanos. També hi ha llibres, una pissarra... i de tant en tant projecten pelis!!

La part de dalt tampoc és lliura de sorpresa: les cadires són butaques de vellut i les tasses i els pastissos semblen be bé extrets de la pel·lícula d'Alicia en el País de las Maravillas. I hi ha bolets gegants decorant... no us enganyo, és un lloc molt maco:


(fotos de la meva amiga Naiara)

Ara a l'estiu fan un munt d'activitats per a nens, i també es celebren festes d'aniversari o excursions.... Jo crec que és un concepte que s'ha reinventat (fusió de biblioteca + TxiquiPark + esplai) i els hi desitjo moltíssima sort. Només veure a les persones que treballen allà ja es veu que d'il·lusió no en falta. De fet també tenen servei de cangur, ja que si reserves un esmorzar s'inclou portar-los al cole, recollir-los i ajudar-los a fer els deures.

I direu... però si som adults, que coi i pintem en un lloc així? doncs mireu, jo m'hi vaig sentir molt còmode i trobo que el local ja és prou ampli per no molestar-nos els uns amb els altres ;-)


Llarga vida al pudding!

1 comentari:

Anònim ha dit...

A mi em va encantar encara k fos de nens. De fet a l'hora que vam anar ja no n'hi havien. Hem d tornar per provar un d'akells pastissos... Mmmmmh!!!
Naiara

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails