05 de maig 2012

Restaurant de la setmana: Little Bay Brighton

Normalment no parlo de restaurants lluny de les nostres contrades, però en aquest cas s'ho mereix.

A Brighton ma germana coneix molta gent (hi ha molt espanyol treballant allà). Vam estar els tres dies amb frases com "anem al restaurant mexicà perquè el noi el conec i ens pot fer descompte", "anem a fer un gelat aquí perquè els qui ho porten són italians i ens faran descompte perquè són amics meus"... etc. La cosa és d'agraïr, tenint en compte la crisi ^^U

Bé, al lloc on vam anar a sopar la primera nit no ens van fer descompte, però ens van aconseguir una taula molt guai, al "palco".

Entrar al Little Bay Brigthon és com entrar en un teatre d'òpera. Cortines vermelles, palcos, i fins i tot una cantant.

La imatge l'he tret d'aqui, no és pas meva!
Sincerament, quan va dir "anirem a sopar a l'òpera" no em va motivar especialment... però cal dir que és un restaurant molt bo. 

Mireu la foto: veieu que a dalt hi ha com un palconet? doncs nosaltres tres (ma mare, ma germana i jo) estàvem a dalt. No cal que enumeri els avantatges... vista de tot el restaurant amb una posició privilegiada, tranquil·litat, intimitat (un gran lloc per anar-hi amb parella).

Mentres menjes hi ha una noia que va cantant òpera. No sé si la canvien de tant en tant però la que tocava aquella nit era una crak! molt entusiasta i de bon humor. Va per les taules animant (rollo froilan maría de Sonrisas y lágrimas però en òpera) i fins i tot puja als pisets superiors. Bé, és una mica incomòde menjar i tenir una dona somrient i cantant a ple pulmó que et mira intensament jajaja! però només és mig minut, després torna a baixar i va per les taules.

El servei molt bo, no s'obliden de tu ni que estiguis a dalt... i el menjar, la canya! no sé com s'ho fan però el menjar estava al seu punt, molt molt bo. I mira que jo sóc súper llepa-fils... (ui, al dir aquesta paraula acabo de recordar que quan tenia 9 anys vaig anar de colònies una setmana i a l'últim dia ens van donar medalles de fullola -fusta prima- amb un cordill... i a mi em van donar Miss Llepafils! hahaha!)

Bé, seguim amb el Little bay.... realment un lloc molt bo, and not expensive, ens va costar uns 30 pounds però les tres juntes, que vindria a ser 10 pounds per cap, mm 13 euros?. (un primer, un segon, beguda)... i pel que vam menjar, gaudir i per la manera en que ens van atendre, es pot dir que si visqués allà, repetiria i el recomanaria a tothom!!

Pd. PLUS: entre òpera i òpera posen música fluixeta. Va sonar una cançó de Mecano! :-)


Valoració final: 8'5

1) Varietat de menú/carta: Força àmplia, però no extensa (veure) (7)
2) Quantitat de menjar: molt bé i bo, costa acabar-s'ho (8,5)
3) Preu: Normal per a un sopar. Tenint en compte el lloc i el tracte, molt bé (8,5)
4) Tracte personal: molt bé, en tot moment molt atents. (9)
5) Ambient local: el factor estrella, i més si s'està al palco (9,5)

1 comentari:

Lleonard Pler ha dit...

Quin lujo! Per 10 pounds i en aquest ambient... està superbé, em sembla a mi. El tindré en compte. M'ha encantat el palco.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails