22 de març 2012

Falles 2012

Ja fa uns quants dies que he tornat i encara no m'havia posat a parlar de les Falles... Bé! doncs som-hi :)

Per començar diré que no és la primera vegada que vaig a València ni tampoc la primera vegada que vaig a les Falles. Quan feia el CFGS d'Animació Sociocultural hi vam anar uns dies i l'ambient fallero ja es respirava (Museu del Ninot etc)... i després quan feia primer de carrera també hi vam anar amb uns companys de classe... 

Tot i així ara feia ja mooolts anys que no hi anava i m'ho he passat molt bé! I en aquest cas, també ha sigut amb companys bibliotecaris (es que som una plaga).

D'ells només us en mostraré els peus:

Esperant la MESCLETÀ i jo al terra asseguda
 Quina calorada que ens va fer! quasi ens agafa una insolació! :) A la mascletà hi havia tanta gent.... tanta calor... tant de soroll... (quasi em peta el timpà!)

El primer dia vam caminar molt. Pel matí vam veure falles, per la tarda vam anar a la Ciutat de les Arts i les Ciències i per la tarda/nit vam seguir veient falles. Algunes són aquestes:

Algunes eren molt xules
Aquesta falla gegant és la que va guanyar
Això és un exemple de falla minimalista #crisi
A totes hi havia ninots de la Rita, el Rajoy...
Quasi morim aixafats quan vam decidir entrar en aquest carrer súper il·luminat:


Molt bonic i tot lo que tu vulguis, però una quantitat de gent.... buuuf! però bé, ES QUE HI HAVIA GENT A TOT ARREU. Per sort vam trobar un bar on vam PODER SEURE i demanar algun bocata... tot i que només tinguessin tres models a elegir i els wc estiguessin espatllats.

I res, per la nit vam anar a veure els focs artificials. Ens vam asseure al terra i vam esperar i esperar fins que van començar :)


A l'endemà poca cosa vam fer: vam anar a veure l'ofrena floral a la verge, que es fa amb flors de totes les falleres i, després d'una autèntica paella valenciana feta a casa, vam posar rumb a Barcelona.

Semblava una falla més (amb perdó!)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Eli!,veig que has disfrutat molt i com sempre, m'en alegro. Sols una pregunta ya que veig has estat al museu del Ninot, que es on hi han les Falles indultades, no?, la meva pregunta es, les tenen totes al museu i si saps des de quan les tenen guardades, per que deuen esser unes naus impresionants no?.
Soc molt ignorant, doncs ho desconec totalment Miquel.

Anònim ha dit...

Cuac, cuac
Hola Eli .Para Semana Santa sería de agradecer el sorteo de un par de noches de hotel para dos personas para la ciudad que tu decidas.
Que conste que yo no tengo problema ni de transporte (obvio) ni de hospedaje, siempre hay un riachuelo disponible, lo digo para que si puedes te acuerdes de Javier, que se conforma con poco.
Alazos. Pato

Eli Ramirez ha dit...

Miquel, no guarden la Falla sencera, sinó un "ninot", que és molt més petit (és una figura, com per exemple aquests ninots que poso dels poítics). Cadascú posa el seu ninot i el més votat es salva (indultat) i és aquest el que guarden. Però no ocupa gaire :)

Pato: sí, eso mimso pensaba yo! que os parece un sorteo para ir a las islas Caribe o algo así? :-) Jjeje

Anònim ha dit...

Eli! se nota que eres catalana, pues de un solo tiro matas ... iba decir dos pájaros, pero yo almenos no soy de pluma, que hay otros que no son catalanes, pero que aprovechan las corrientes de aire para poder alatear....!!!! y así ser transportados .. al Caribe, o a otras latitudes, aunque simplemente a Canarias, que vale la pena. Xau
Miquel.
Gràcies Eli per aclararme- que ja m'extrenyaba lo de tota la Falla....

Míriam ha dit...

Hala!!! Doncs sí que féreu coses .o.!!!

A vore si l'any que ve pots repetir i ens veiem =D

Anònim ha dit...

Quins peus més sexis! però no surten els de tots :) fiu fiuuu

Mariaina.

Anònim ha dit...

Cuac, cuac
Vamos a ver, que aqui roban dos punts, y el personal ya se ve en Canaletas..
¿Me quereis decir cuando se ha visto que un pato de mi categoría y mi status se vaya a las saladas aguas del Caribe?
Por favor.... Que sepais que el Caribe era un lago inmenso de agua dulce, hasta que me cansé de él y decidí llenarlo de sal, para que lo pudieseis disfrutar; asi soy de desprendido, para que luego alguien sólo piense en meterme en un caldero...ingrata....
Venga, ahí os quedais...caribe..... Eli, como dijo Groucho, no sé cómo estoy en un blog en el que admiten aves como yo.
Alazos. Pato.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails