31 de desembre 2011

Resum 2011

Tanco un bon any, molt bon any. La veritat és que si que han passat algunes coses dolentes i/o tristes, però això és com sempre, i aquest any 2011 les coses positives han tingut molt més pes. No sé com serà aquest 2012 que s'acosta. Em temo que serà un any difícil i que haurem de buscar on aparentment no hi ha res... però amb positivisme i optisme "som imparables"! :)

Aquests resums ja fa anys que els faig i em van molt bé a mi mateixa per recordar una mica el que vaig fent (no sigui que vagi perdent la memòria ^^)

- He acabat la LLICENCIATURA (uuueee). Això ha sigut un gran pas. I com que això de la formació continuada ja em mola, he aprofitat aquest 2011 per fer tb el curs d'extensió universitària de producció de llibres digitals, el curs de la UOC de branding i comunicació corporativa, una càpusla TIC de LibraryThing al COBDC, un de planificació i disseny d'un projecte de digitalització i un de legislació bibliotecària. Ah! I m'he apuntat a anglès, i també he fet un curs de modelatge de cartró i pedra, perquè no només de biblioteques viu l'home.
A part, en això de formació també m'he passat a l'altra costat (docència) i he fet tres cursos: el de Issuu al COBDC (càpsula TIC), un virtual de fonts d'informació institucional (tb al COBDC, tot i que els materials no eren meus) i dues edicions de "Com crear un bloc", a DIXIT. I crec que de formació no em deixo res. Crec que ha estat l'any més formatiu de tots XDDD

- Contenta també, ja que estem amb el tema bibliotecari, de seguir amb la feina i d'haver participat al BOBCATSSS (amb una ponència sobre bibliotecaris com a communitys managers) i de poder dir que també hi participarem aquest 2012, a Amsterdam. Ah i l'Item. Surto al número de gener'11.
I a la primavera vaig participar a la jornada del Xè aniversari d'Animació Sociocultural a l'IES Salvador Seguí parlant de bibliotecaris i animació sociocultural :)

- No he fet cap súper viatge, però no em puc queixar dels que he fet: uns quants dies a Amsterdam, uns quants a Roma i Viterbo, la Reserva Africana de Sigean i Cotlliure, Madrid amb la Janina...Edinburgh... i alguna excursió d'un dia a Figueres, a Sant Pere de Rodes, a pujar al Matagalls, a caminar per Montserrat... i caminant també ens hem tret el carnet del Barnatresc (caminades urbanes de Barcelona, gran descobriment mensual :D)

- Els punts de llibre han anat avanti avanti.. no he arribat als 15.000 que tenia marcats com a objectiu 2011, però 14.000 també és una bona xifra. A més ara al blog faig sortejos cada setmana i m'ho paso molt bé, i vaig fer una exposició a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació, "Punts de llibre i biblioteques". Em va fer molta il·lusió ^^

- Dibuixar he dibuixat molt. Bibliotecaris de paper ha tingut una bona acceptació (ara ja podem parlar de producte consolidat, no??) i ja està físicament a tres biblioteques. I vaig seguint fent dibuixets mensualment pel butlletí mensual Document del COBDC. Ah! i vaig dibuixar també unes normes d'ús per a usuaris de la biblioteca d'hosteleria i turisme :)

- Finalment jo crec que a part de lo que ja he dit, aquest 2011 el recordaré com a molt actiu. Moltes activitats. Anar a Montmeló a veure motos, he nevegat amb al pailebot Santa Eulàlia, he anat a diversos museus i exposicions, he fet de voluntària a les jornades Open House Bcn 48 h (quina gran experiència, repetiré), festes de Sants, festes de Gràcia, la visita al refugi anti-aeri de la Plaça del Diamant, el descobriment del Mag Lari i els Manel, les portes obertes al Liceu i al Palau de la Música, la Feria d'Abril (XD), itineraris culturals per la ciutat, el gran observatori Fabra, l'aventura de buscar les restes de l'antic casino de l'arrabassada...
També redoscobrir els musicals... el de los 40 principales, Forever Young, el gran COP DE ROCK, ... i teatre com la Maternitat d'Elna, La presa, Madame Melville...

I crec que no em deixo res. Lluitaré per un 2012 millor, però no sé si serà possible.
Us desitjo un feliç 2012!

Entrades relacionades:
- Resum llibres 2011

2 comentaris:

Alex Pler ha dit...

Ja es veu al teu blog que no pares, mola molt! A seguir gaudint de la vida aquest nou any.

Danny Danials ha dit...

Have you attempted this new app Almost a Hero Mod Apk : that is certainly exceptional.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails