11 de desembre 2011

La pel·li del diumenge: L'illusionniste [Sylvain Chomet]

Avui toca parlar de "L'Illusionniste", pel·lícula que vaig veure al Verdi fa unes tres setmanes i per cortesia de les entrades gratis que li van tocar a l'Aina :)


L'obra és un homenatge a Tati (Jacques Tati), que va morir l'any 1982 i va deixar aquest guió fet i que ara ha adaptat Chomet.

Aquesta pel·lícula ens explica la vida d'un mag, Tatischeff, que veu com el seu art de fer màgia i sorprendre a la gent ja no té cabuda en aquest món... fins que una noieta escocesa s'impressiona de debò i el segueix a tot arreu. Aquesta noia, però, no acaba d'entendre la realitat i a ulls dels espectadors s'acaba convertint en una noia egoista i aprofitada (quan en realitat és una pobra innocent que creu amb la màgia de Tasticheff).


La pel·lícula ha guanyat forces premis (no va guanyar l'Oscar perquè Toy Story 3 és molt millor, clar!) i la veritat és que està molt bé, però a mi em va semblar força lenta pel meu gust. I a part que quasi no parlen, però bueno, mal menor.
Les il·lustracions són quasi perfectes, un estil aquarel·lat molt maco! A més surt Edinburgh, i es reconeix molt bé i m'agrada molt ^-^

4 comentaris:

Alex Pler ha dit...

Jo espero tenir temps de veure-la abans que la treguin del Verdi!! Pel tràiler sembla molt maca.

Paula ha dit...

Hola, me encanta saber que Chomet ha hecho una nueva película, porque la anterior tiene ya muchos años y me había gustado bastante. Por aquí no la echan en el cine, ¡afortunados los que vivís en una gran ciudad!, tendré que esperar al DVD. Tiene muy buena pinta por lo que cuentas. ¡Ah! y lo de no tener mucho diálogo debe ser marca de la casa, jaja.
Saludos

Enrique ha dit...

Aunque pueda hacerse un poco lenta porque parece que pasan pocas cosas y no hablan, lo cierto es que las imágenes son preciosas. A mí me gustó bastante y es como para verla varias veces para recrearse.
Besos

Eli Ramirez ha dit...

- Alex: és maca. Fins quan estarà en cartell, ho saps?
- Paula: en mi pueblo (lloret) no hay ni cine, así que imagínate! por suerte en Barcelona hay de todo
- Enrique: ya ví en tu blog que habías ido. Las imagenes son preciosas, si! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails