11 de novembre 2011

Réserve Africaine de Sigean

Fa poc vaig estar a França. Una de les coses que vaig visitar va ser la Réserve Africaine de Sigean :-)

Sempre m'havia fet molta gràcia: quan era petita ja veia els cartells de la reserva africana a la carretera que uneix Lloret amb Blanes.. i a Barcelona també hi ha molts cartells (no heu vist la publicitat gegant que hi ha a algunes parades de metro?). Sigui com sigui, feia molt de temps que volia anar-hi.

La visita al parc es fa en dues parts: primer vas amb cotxe (el teu cotxe) per la "zona lliure". Mentres vas conduint et vas trobant amb avestruços, animals voladors varis de mida ànec, animals herbíbors mitjans tipu cèrvols.... (es que no hi entenc massa, d'animals...). També lleons i óssos, per tant està prohibit (evidentment) que surtis del cotxe, que donis menjar a les bèsties, que et paris, que baixis les finestretes...


Aquestes fotos són per a què us en feu una idea. Tu vas amb el cotxe i vas veient coses.


Els óssos i els lleons estan en una zona a part per a que no es puguin menjar als altres animals :-) (hi ha com sis o set zones diferenciades).Hi ha animals que penses: "com ara se'ls hi doni per atacar, tiren el cotxe a terra" (uns rinocerons per exemple, amb un cuerno molt potent), o aquests d'aquí sota:


Tot i que els "més agressius" eren aquests que se'ns volien cruspir els retrovisors:


Aquest trajecte dura mitja horeta o tres quarts. Quan el finalitzes aparques el cotxe i pots visitar la part "zoo convencional", on hi ha més animals però tu vas a peu i els animals estan en recintes separats dels humans. Allà hi pots veure molts més animals.

És un parc força gran i força entretingut. Si algun dia tinc fills, hi tornaré :-)


4 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Ha de ser xul·lo, ja hi aniré algun dia (quan torni a tenir cotxe)...

Jo també porto anys veient els anuncis per tot arreu, però veig que existeix de debò...

Per cert, no me'n puc estar: "cuerno"? (banya) "avestruç"? (estruç)... :P

bravecoast ha dit...

Miticos los carteles de publicidad de la reserva!!! jajajaja Pues yo pensaba que serian mas chufa, no se, me olia a timo xDD

Panucci ha dit...

Tota ma vida veient els anuncis i volia anar-hi... ara ja tinc "excusa" anomenada fill, però encara és petit. Me l'apunto!
Gràcies Eli.

Anònim ha dit...

ets llesta?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails