23 de setembre 2011

Cop de rock, el musical

Cop de rock, una banda que fa el que pot!

Així es defineixen els nois de Cop de Rock, el nou espectacle musical de Dagoll Dagom. M'encanten els musicals on surten cançons conegudes.... ho disfruto taaaaant!!!
I vaig gaudir a tope amb aquesta obra. Què n'és, de bona!!


La història va d'uns nois de l'Empordà que coneixen tres noies de les Terres de l'Ebre. Això és tot. Històries d'amor, desamor, riure, plorar, i unes cançons fantàstiques que em van fer vibrar en tot moment.

Recordar cançons de Sau que tenia mig oblidades (Tu somreies veient-me passar pel carrer.... lalalala) i altres ben presents després de tants anys. Quin moment quan canten És inútil continuar! ... Podré tornar enrera.... Llença't.... Corren.... és molt bo, molt bo. Bones són les cançons, com podia fallar el producte??
A més que era el moment adequat per fer aquesta obra. La música en català va tenir un boom i després del boom va venir el baixón, però ara torna a fer-se lloc. I el català últimament està tant ferit!

En un moment de l'obra, se li diu al protagonista: "la música en català ja no es porta" i ell respon........

NO ÉS POLÍTICA, JO CANTO AMB 
LA LLENGUA AMB LA QUE SOMIO


Estava a tope. Us la recomano, clar que sí, però només si us heu emocionat amb cançons catalanes. Us la recomano si us heu enamorat amb un BOIG PER TU o si us heu despertat alguna vegada amb un BON DIA... i sobretot, sobretot, sobretot.... si heu nascut entre Blanes i Cadaquès :-)

I no us perdeu la cançó.............!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails